fbpx

Ženske, rojene v teh znakih, so prave alfa ženske!

Odnosi

Prevladujoče, neodvisne, pogumne in neustavljive.

Za alfa ženske je značilen zelo močan značaj, svoje delo pa opravljajo profesionalno. Zaradi tega so alfa ženske rojene voditeljice – ne da bi bile pri tem arogantne ali vzvišene. Razkrivamo, ali ste med alfa ženskami tudi ve – in katere lastnosti jih določajo.

Oven

Ovni očitno pripadajo v skupino alfa oseb. Ženske, rojene v tem znaku, ste vedno glavne v skupini, ne glede, ali je to skupina v pisarni ali pa med prijatelji. Vendar vodilne vloge ne igrate kot dominantne osebe, saj ostali vašo moč in samozavest dojemajo bolj kot navdih. Zaplete se šele, ko v skupino pride še ena alfa ženska. Takrat pa Ovnice postanete ambiciozne in odpre se neusmiljeno tekmovanje, ki lahko postane tudi umazano. Ovnice ste prave zmagovalke!

Dvojčki

Dvojčki so tudi tipični predstavniki alfa žensk. Odlikuje vas odlična govorica telesa, besedno izražanje in pametne ideje, zato ste v svojem poslu zelo uspešni ter se velikokrat znajdete tudi na vodilnih položajih. V razmerju pa nosite hlače vi, saj prevladujete nad partnerjem in ne pustite ugovora. Ženske, rojene v tem znaku, želite biti neodvisne in živeti v skladu s svojimi prepričanji.

Lev

Len je sinonim za pogum, ponos, ambicioznost in moč – in to so tipične lastnosti alfa ženske. Imate močan ego, zato vedno prevzamete pobudo in se tako samodejno prelevite v voditelje. Vaša okolica se zato velikokrat počuti manjvredne, kar je lahko pripisati vašemu samozavestnemu nastopu in pojavi. Če pa želite, da vas občudujejo, jim včasih pustite, da zasijejo tudi sami.

Škorpijon

Škorpijoni ste zelo prevladujoče osebnosti, ki jih drugi vidijo kot nekoliko grobe. To je posledica vaše velike ambicioznosti: želite biti zmagovalka in v boju za zmago ne upoštevate drugih. Tu ustrahuje vašo okolico – s Škorpijonom pač ni šale. Tudi na ljubezenskem področju ste prava alfa ženska: nikoli se ne boste podredili razmerju in imeli boste prednost, ko se spogledujete – tudi če moškim dovolite, da razmišljajo ravno obratno. Nikoli ne vedo, pri čem so in prav zaradi tega ste neverjetno skrivnostne.

Kozorog

Kozorogi ste, tako kot Ovni, popolni zmagovalci, ki se nikoli ne zadovoljijo z drugim mestom. Prizadevate si za vrhunsko kariero in nadzor v pisarni prevzamete z neumorno ambicijo, širokim znanjem in pravo mero samozavesti. Prej ali slej boste končali na vodilnem stolčku. Kozoroginje ste rojene voditeljice, ki imate vedno pregled nad vsem in svojo ekipo znate pripeljati do uspeha. V osebnih odnosih pa znate pritisniti na zavoro, pokazati svojo nežno plat, vendar kljub temu želite ostati neodvisni ter obdržati finančno prednost.

Foto: Shutterstock, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam