fbpx

Ženske trebušne mišice so preplavile družbena omrežja!

Lepota, Novice, Prva stran

Črta med trebušnjaki je postala pravi hit!

Izklesano žensko telo je v zadnjih letih postalo zelo priljubljeno. Zagotovo se spomnite popularnega thigh gap trenda, ki je spodbujal velik razmik med stegni. Zdaj je na vrsto prišla črta med trebušnjaki in ne moremo ravno reči, da smo najsrečnejši s še enim trendom, ki spodbuja popolno oblikovano telo.

Črta med trebušnimi mišicami je anatomska značilnost človeškega telesa, ki obstaja od začetka človeškega obstoja, ampak očitno je nekaterim ljudem tako všeč, da so se odločili, da je zdaj priljubljen del telesa in jo delijo na družbenih omrežjih. Je kot majhno korito med dvema trebušnima mišicama. Vidna je, če so trebušne mišice čvrste kar je dokaz, da ste trenirali v fitnesu, načeloma pa je bolj izrazita pri naravno suhih ženskah.

crack1_840_472

 

Zdi se nam, da je pojem lepote v zadnjih letih izklesan bolj kot kadarkoli prej. V vseh oglasih modeli nimajo sledi maščob, znane osebnosti pa ta trend še bolj promovirajo s svojimi fotografijami na družbenih omrežjih, da so številčne ženske še bolj negotove v svoje telo. Čvrsti trebušnjaki in ozek pas so tako priljubljeni, da se mnoge ženske zatečejo k različni vrsti pomoči, kot je na primer steznik, ki nima učinka.

Preberite tudi: Priljubljen steznik Kim Kardashian nima učinka

Iz tega trenda se pojavljajo nerealni standardi ženske lepote – koliko nas ima čvrste mišice, da se med njimi vidi priljubljena črta? Vsako telo je drugačno in nekateri ljudje potrebujejo veliko več truda za vidne izrazite mišice. Vsekakor spodbujamo zdrave navade, saj se je z današnjim tempom življenja nujno potrebno vključevati v neko telesno dejavnost in izrazite mišice niso edini pokazatelj zdravih navad. Seveda, če že vadimo, pričakujemo konkretne rezultate, vendar ali moramo res vaditi s ciljem doseganja neobičajnih trendov z družbenih mrež?

Veseli smo, da so takšni trendi kratkoročni in upamo, da bodo v prihodnje bolj na strani zdravih ženskih oblin.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam