fbpx

Zgodovina slavnih nosečnic na naslovnicah modnih revij

Dogodki, Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Nega telesa, Prva stran, Style Mama, trend, Tuja scena, Znani

Ko je 1991. tedaj še slavna igralka Demi Moore pozirala z okroglim trebuščkom za Vanity Fair, je sprožila nov trend med slavnimi.

Od ikonske Demi Moore, ki je posnela pravzaprav še daleč najbolj okusno nosečniško fotografijo, s katero je sprožila nov trend fotografiranja slavnih, ki so mu zelo hitro podlegle tudi prav nič slavne ženske, pa vse do angelske postavitve sicer prav nič angelske hiphoperke Blac Chyna, se je pred objektivi fotoaparata znanih fotografov in fotografinj do letošnjega leta zvrstila že vojska zvezdnic.

Zdi se, da nekatere od njih prav čutijo potrebo, da to devetmesečno stanje blaženosti in intime delijo kar z vsem svetom, no, vsaj z bralci uglednih modnih revij in referenčnih mesečnikov. Po eni strani je to seveda dobro in dobrodošlo. Le česa bi se pa imela sramovati bodoča mati, nosečnica, takorekoč čuvarka novega človeškega življenja? Prav z veseljem in ponosom pokaže čudežni okrogli trebuh, v katerem se oblikuje novo dete, bodoči prebivalec našega planeta. Poglejmo si, kako so se stvari odvijale od takrat do danes in katere lepe in slavne nosečnice smo si najbolj zapomnili! 13 smo jih našteli.

# Demi Moore (1991)

Ta naslovnica za avgustovsko številko revije Vanity Fair (1991), ki jo je posnela Anne Leibovitz z Demi Moore, ko je bila igralka noseča sedem mesecev in sicer z drugim otrokom, hčerko Scout (vse otroke je imela z Bruceom Willisom) je takrat poskrbela za pravo revolucijo in celo kar nekaj škandala. A ta se je hitro polegel ob Demijini povsem spodobni pozi in lepoti na njenem obrazu, ki so ga ožarili veselje pričakovanja in blagodejni nosečniški hormoni.

# Cindy Crawford (1999)

Ta supermanekenka je visoko noseča pozirala za naslovnico revije W, za junijsko številko leta 1999.

# Monica Bellucci (2004)

Lepa italijanska igralka in usodna ženska se še zdaj rada spominja čudovitega snemanja za julijsko številko Vanity Fair Italia. Tako všeč ji je bilo, da je snemanje ob naslednji nosečnosti, čez šest let, ponovila in se pojavila na naslovnici iste revije maja 2010.

# Britney Spears (2006)

Kraljica popa je pozirala za Harper’s Bazaar’ – za avgustovsko naslovnico, ko je bila noseča s svojim drugim sinom, Jaydenom.

# Eva Herzigova (2007)

Češki supermodel in igralka je krasila naslovnico Vanity Fair februarja 2007.

# Christina Aguilera (2008)

Christina Aguilera je polepšala januarsko naslovnico Marie Claire, sicer ne v slogu Demi Moore, zato pa je pozirala z usnjeno jakno.

# Paula Patton (2010)

Patton je nosila oblačilo v slogu rimske toge kot nosečka na naslovnici revije Ebony, maja 2010. In zares je bila videti kot boginja s šopkom španskega bezga v rokah!

# Mariah Carey (2011)

Pevka je pod srcem nosila dvojčka, ko so jo posneli za aprilsko naslovnico revije Life & Style.

# Jessica Simpson (2012)

Jessica na gostovanju v oddaji Ellen

Stopila je v čevlje Spearsove in Aguilere: Jessica Simpson je gola in noseča pozirala za revijo Elle (aprilska naslovnica, 2012), ko je pričakovala hčerko Maxwell.

# Kourtney Kardashian (2014)

Najstarejša Kardashianova zvezdnica je gola stala pred fotoaparatom za snemanje naslovnice za revijo Dujour, ko je bila povsem pri koncu nosečnosti z Reign, že svojim tretjim otrokom.

# Blac Chyna (2016)

Blac Chyna je ena največjih zvezd hip hopa, zato ni oklevala, ko so jo povabili, da se noseča slika za septembrsko naslovnico revije Paper. Nosila je hčerko, ki sta ji s partnerjem Robom Kardashianom, dala ime Dream (Sanje).

# Ciara (2017)

Ta R&B zvezdnica je posnemala kar Demijino slovito pozo, ko je sedem mesecev noseča opravila fotografiranje za celoten notranji editorial revije Harper’s Bazaar (marca letos), v katerem je tudi intervju z njo. Krasi pa tudi uvodno sliko k temu članku!

# Serena Williams (2017)

Zadnja pridobitev slavnih nosečniških trebuhov za letos je nepremagljiva tenisačica Serena Williams, ki jo bo revija Vanity Fair razkrila v svoji avgustovski letošnji številki. Sedem mesecev nosečo Sereno je posnela kultna fotografinja slavnih, Anne Leibovitz.

 

Foto: Vogue, People, Vanity Fair, Elle, Paper, Marie Claire


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam