Beyoncé zgolj za poslušanje (ne gledanje) koncerta računa 143 evrov

06. avgust 2023

Beyoncé zgolj za poslušanje (ne gledanje) koncerta računa 143 evrov

06. avgust 2023

Megazvezdnica je v prodajo dala vstopnice, ki zagotavljajo zgolj poslušanje njenega koncerta. Stojišče se namreč nahaja za odrom, od koder se pevke in celotnega šova sploh ne vidi.

Tisti, ki so že imeli priložnost obiskati enega od koncertov, ki ga je v sklopu svetovne turneje Renaissance pripravila Beyoncé, vedo povedati, da je šov pravi spektakel. Ne samo ušesa, temveč tudi za oči.

A pevka je kljub temu nekaj vstopnic omejila zgolj na poslušanje in zanje zaračunala 157 dolarjev, kar je približno 143 evrov. Stojišča in sedeži se za ta denar namreč nahajajo za odrom, brez pogleda na šov, ki vključuje dih jemajoče kostume, plesne točke in ekstravagantne rekvizite.

Foto: Profimedia

Svetovna turneja Renaissance se je maja začela v Evropi, zdaj pa se nadaljuje v ZDA, kjer je tudi prvič, da je Beyoncé dala v prodajo vstopnice zgolj za poslušanje. In oboževalci niso navdušeni. Med drugim pravijo, da je pevka očitno izgubila stik z realnostjo.

“Bistvo obiska koncerta je v tem, da jo vidim in gledam celoten šov. To je smešno. Če bi hotel samo poslušati koncert, bi stal zunaj na parkirišču,” je za The Sun povedal eden od oboževalcev.

Foto: Profimedia

Vstopnice za poslušanje bistveno cenejše od običajnih

A glede na ceno navadnih vstopnic se zdi 143 evrov bore malo za Beyoncéjin koncert. Že vse od začetka turneje se oboževalci namreč pritožujejo nad vrtoglavimi cenami. Ena od ameriških oboževalk je denimo hotela kupiti karto za koncert v Dallasu, a je nato raje kupila vstopnico za koncert v Stockholmu. Celoten znesek nakupa VIP vstopnice, letalske karte in hotela je bil namreč manjši. Njeni prijatelji v Dallasu so medtem le za vstopnice odšteli vrtoglavih 900 dolarjev.

Ker pa je še več ljudi razmišljajo enako, je bil naval na švedsko prestolnico precejšen. V želji, da bi videli Beyoncé, je množica oboževalcev obremenila gospodarstvo, strokovnjaki pa zvezdnico od takrat krivijo za vztrajno visoko inflacijo.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic