fbpx

Zlat nakit v slojih je letošnji must-have

Moda, PR novica, Prva stran, Ženska moda

Letos pri nakitu lahko pozabite na pravilo less is more. Zasijte v zlatu.

Nakit je bil in vedno bo tisti detajl, ki vsako, še tako običajno modno kombinacijo naredi posebno.

Včasih je igral vlogo statusnega simbola in ena prvih plemenitih kovin, ki jo je človek poznal, je bilo zlato. V kombinaciji z dragimi kamni pa je posameznik z nakitom sporočal, kdo je.

Danes je zlato še vedno cenjeno, in predvsem pri izdelovalcih nakita priljubljena kovina.

Tako kot pri oblačilih se tudi pri nakitu trendi spreminjajo.

Včasih debele ogrlice in zapestnice, že nekaj let zamenjuje preprostost in minimalizem. Majhni uhani, tanke zapestnice in verižice z minimalističnimi obeski ter tanki prstani so trend, ki se mu je težko upreti. Ravno zaradi številnih možnosti kombiniranja in vsestranske uporabnosti že nekaj let ostaja na vrhu priljubljenosti.

S pomladjo se v modo vrača razkošje, potiski, pri nakitu pa bleščeče zlato. Pred leti priljubljenejše srebro je zdaj zamenjalo zlato, ki se vrača v vsem svojem sijaju in lepoti.

Preprost stajling z belim t-shirtom in kavbojkami popestrimo z zlato minimalistično ogrlico ali nizom le-teh. Lepo se podajo k slip-on obleki ali topu z V-izrezom. Za še bolj dovršen videz si lahko nanizamo še nekaj čudovitih prstanov in zapestnice z obeski.

Kako to sezono nositi zlati statement nakit?

Brez dvoma bo prihodnje mesece zaznamovalo zlato. Predvsem zlate verižice z medaljoni in zlato čebelico iz kolekcije PANDORA Shine so ukradle naš pogled. Lahko nosite le eno, še lepše pa je, če si jih nanizate več v različnih dolžinah.

Zažarijo naj tudi roke

Tudi pri prstanih ne bodite skromni, brez bojazni, si jih lahko nanizate več na en prst in tudi pri zapestnicah se lahko igrate z domišljijo.

Svoji obstoječi kolekciji dodajte še najnovejše odtenke iz kolekcije PANDORA Shine, ki jo odlikuje eleganca in motivi iz narave z 18k zlato prevleko.

Kolekcija je ustvarjena za žensko, ki hrepeni po ustvarjalnosti in želi zasijati od znotraj navzven.

 

Celo kolekcijo si lahko ogledate na spletni strani PANDORA.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam