fbpx

Zlata pravila nege las

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran, slider

Zbrali smo nekaj nasvetov za nego vseh vrst las, ki jih lahko upošteva vsaka ženska, tudi najbolj zaposlena.

Zagotovo vsi poznamo vsaj eno žensko s popolnimi lasmi, vedno urejeno pričesko, kot bi bila iz L’Orealove reklame. Ona je tista, ki vstane zgodaj, si umije in posuši lase, uporablja vrsto izdelkov za nego las. Nikoli se ne bi trajno zravnala las in z njimi ravna, kot da so zlati.

Čeprav jo občudujemo, ji malo tudi zavidamo, kajne? Danes, ko imamo vse manj časa, smo zasedeni, včasih pozabimo tudi na lase, ki potrebujejo posebno nego, da bi bili lepi in zdravi. So tako kot koža, če zanje ne skrbimo primerno, postanejo suhi, uničeni in brez življenja.

Zbrali smo nekaj nasvetov za nego vseh vrst las, ki jih lahko upošteva vsaka ženska, tudi najbolj zaposlena.

Umivanje las

Se sprašujete, kako pogosto si umivati lase? Enkrat tedensko, dvakrat tedensko, vsak dan? Odgovor je lahko za vsakega drugačen, strokovnjaki pa priporočajo umivanje dva do trikrat tedensko. S pravimi izdelki, ki morajo biti primerni za vaš tip las.

Nega las

Da bi bili lasje negovani, jih je treba pravilno negovati. Ker pa nam velikokrat primanjkuje časa, da bi vsakič uporabili šampon, balzam in masko, so tako imenovani 3 v 1 izdelki odlična izbira. Z L’Orealovimi Paris Elseve 3v1 Low šamponi boste v enem koraku naredili največ za svoje lase. Nova linija inovativnih izdelkov daje učinek šampona, balzama in nege v enem izdelku.

Izogibajte se agresivnim sestavinam, če imate občutljive lase

Suhi, poškodovani in barvani lasje zahtevajo posebno nego. Izdelki, ki ne vsebujejo sulfatov, so še posebej primerni za te vrste las, saj jih nežno očistijo, brez dodatnega izsuševanja. Običajno se ne penijo, a naj vas to ne skrbi, da vaši lasje ne bodo čisti. Nova linija L’Orealovih Elseve 3v1 Low šamponov je primerna za vse vrste las, se ne penijo, a lase temeljito očistijo in negujejo.

 

 

Nega barvanih las

Ste vedeli, da si več, kot tri četrtine žensk, starejših od 24 let barva lase? Nekatere to počnejo zaradi modnih smernic, nekatere si želijo spremembe, spet tretje pa želijo le prekriti sive lase. Barvanje lase izsuši in oslabi. Če jih ne negujemo s pravimi izdelki, se stanje lahko še poslabša.

Lepotna industrija je ena najnaprednejših in v današnjem času, ko vsi hitimo, je pomembno, da so stvari »multi-tasking«. Tudi nega las. L’Orealov Elseve 3v1 Low šampon za barvane lase, brez sulfatov*, ki ohranjajo barvo vaših las** in jih hkrati neguje. Vse v eni sami potezi.

In še nekaj napotkov …

• Z mokrimi lasmi ravnajte previdno, češite jih od konic navzgor in raje kot v brisačo, jih ovijte v staro bombažno majico, ki ne bo groba do vaših las.
• Izogibajte se pogostemu spenjanju las.
• Izogibajte se sušenju las s prevročim zrakom.
• Zaščitite lase pred soncem, nosite pokrivala.
• Nahranite svoje lase od znotraj, uravnotežena prehrana je pomembna.
• In še enkrat … Ne pozabite na ustrezno nego.

*Brez površinsko aktivnih sulfatov

**Inštrumentalni test

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam