fbpx

Znan je oblikovalec, ki bo za inavguracijo oblekel Melanio Trump!

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, slider, Znani

Modni svet je presenečen, nič manj pa tudi Hillary Clinton.

Od kar je je lani tekma za predsednika Združenih držav Amerike zaostrila, so se seveda razdelili tudi ljudje in njihova mnenja, kdo bi bil najbolj primerne kandidat. Nihče pa ni pričakoval, da bo tudi modni svet del politične razdeljenosti.

Mogoče je za to še najbolj zaslužen skoraj že nekdanji predsednik Barack Obama, oziroma njegova soproga Michelle, ki je na inavguraciji leta 2009 pojavila v čudoviti kreaciji, pod katero se je podpisala Isabel Toledo.

Michelle je nosila obleko in plašč v kremasto rumeni obleki in plašču, ki sta bila posuta z bleščicami. Inavguracijo je takrat spremljalo več kot 37 milijonov ljudi, večina žensk pa se spraševala, kateri oblikovalec se je podpisal pod kreacijo takratne prve dame. Isabel Toledo je seveda ta kreacija izstrelila v modni svet in je čez noč postala svetovno znana.


Prav zaradi tega nastaja zelo veliko zanimanje okoli toalete, ki jo bo prihodnja prva dama nosila na tem pomembnem dogodku.

Na vsesplošno presenečenje bo ta čast pripadla oblikovalcu, ki je ves čas skrbel za garderobo Trumpove nasprotnice Hillary Clinton, Ralphu Laurenu. Spomnimo, da je Melania njegovo kreacijo nosila že na dan, ko je bil njen soprog izvoljen za 45. predsednika najmočnejše države na svetu.

Bel kombinezon, ki je stal 4.000 ameriških dolarjev, je Melania kupila sama, verjamemo pa, da bo zdaj Ralph Lauren tudi uradno sodeloval v kreiranju stajlinga prve dame.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam