fbpx

Znana blogerka in modna navdušenka navdušila z lastno modno znamko

Moda

The Base Label je nova modna znamka na slovenskem trgu, za katero stoji ustanoviteljica enega najbolj prepoznavnih slovenskih modnih in lifestyle blogov – Alja Perne, ki je svojo strast do mode spremenila v posel, s svojo lastno trajnostno blagovno znamko.

Znamka je 100% Alja in je ustvarjena od ženske za ženske, ki cenijo oblačila narejena in najbolj kakovostnih materialov.

Prva kolekcija The Base oblačil je sestavljena iz pletenin, ki so oblikovana in narejena v Sloveniji, pri Jakopina Studios, iz najboljših materialov. Gre za luksuzne kose, ki so namenjeni temu, da jih nosite večno.

Trajnostno. Etično. Večno.

Pri The Base Label skrbijo za planet, okolje in za ljudi. Vsa oblačila so narejena trajnostno in odgovorno – do okolja in ljudi, v preverjeni proizvodnji, kjer je vsaka šivilja, ki z ljubeznijo ustvarja The Base Label oblačila, več kot pravično plačana za svoje delo.

Pri oblikovanju in izdelavi oblačil sledijo zadnjim modnim trendom ampak vedno ostajajo zvesti klasiki. S tem v mislih ustvarjajo luksuzne modne kose, tiste najbolj osnovne kose, ki jih vaša omara preprosto potrebuje in “statement piece”, ki so modni, obenem pa večni.

Kolekcijo si poglejte v spodnji galeriji, na voljo pa so že na spletni strani www.thebaselabel.com 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam