fbpx

Znana blogerka je nov obraz kolekcije H&M Studio!

Moda, Novice

‘It dekle’ in mojstrica švedskega modnega sloga je odlična izbira za predstavitev oblačil nove kolekcije tega nizkocenovnega velikana.

Švedski modni velikan H&M te dni že predstavlja svojo novo Studio kolekcijo, ki bo zanesljivo privabila številne modne navdušenke s svojo preprostostjo, uporabnostjo in trendovskim navdihom.

Svoje novosti je priljubljeni nizkocenovnik predstavil na fotografijah oziroma v tako imenovanem ‘look-booku’ kolekcije skozi prizmo vsakodnevnih trenutkov ene od največjih stilskih ikon sodobnega časa.

O kom govorimo? O mojstrici skandinavskega stila in o eni najbolj priljubljenih influencerk oziroma vplivnih oseb na družbenih omrežjih, modni kraljici na Instagramu in ‘it’ dekletu – Pernille Teisbaek. Pernille, ki ji sledi okoli 600.000 ljudi na Instagramu, ima kar dve dnevni službi.

Pernille je kreativna direktorica v svoji lastni agenciji Social Zoo, obenem pa je tudi manekenka.

“Skrivnost dobrega stylinga tiči v kombiniranju klasičnih kosov oblačil na zanimive, nove načine, pri tem si lahko pomagamo z inovativnim dodajanjem podrobnosti k vsakemu videzu oziroma ‘outfitu’. Če imate v garderobi dobre osnovne kose oblačil, se lahko izognete krizi v jutranjih urah,”

svetuje ta ikona stila.

Skandinavska modna ikona je videti odlično v novih kosih oblačil ter v modnih dodatkih H&M Studio kolekcije, kot so denima obleka iz žameta, klasičen balonar, plisirano midi krilo v kombinaciji z belo bluzo in drugimi izbranimi modnimi kosi.

Pod režisersko taktirko tega slavnega Instagram dekleta so modne poslastice iz nove H&M kolekcije videti vrhunsko, se strinjate?

 

D. S.

Foto: H&M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam