Znana igralka: “Ne morem ne biti oseba”

29. avgust 2023

Znana igralka: “Ne morem ne biti oseba”

29. avgust 2023

Igralka in pevka Zendaya je v nedavnem intervjuju razkrila, zakaj je glede svoje zveze s Tomom Hollandom tako skrivnostna.

Zendaya ima za povedati nekaj izbranih besed, ko gre za zaščito njenega odnosa s soigralcem iz Spider-Mana in dolgoletnim fantom, Tomom Hollandom.

Medtem ko obožujemo občasne prikupne objave na družbenih medijih, ki jih vsake toliko časa delita, par večinoma ohranja stvari dokaj zasebne. V intervjuju za ameriško izdajo revije Elle je Zendaya spregovorila o zasebnih in javnih elementih svojega življenja, vključno z ljubezenskimi zadevami.

“Sprejemam, da bodo deli mojega življenja, javni,” je rekla. “Ne morem ne biti oseba in živeti svojega življenja ter ljubiti osebe, ki jo ljubim. Vendar imam tudi nadzor nad tem, kaj bom delila.”

Izpostavila je tudi nekaj zanimivih in tehtnih dejstev o tem, kako pomembno je ohraniti razmerje “zase” in tega tudi ne skrivati.

Foto: Profimedia

“Gre za zaščito miru,” pojasnjuje. “In dopustiti, da so stvari tvoje, a se tudi ne bati obstoja. Ne moreš se skriti. Tudi to ni zabavno. Zdaj krmarim v tem bolj kot kdaj koli prej.”

Zendaya je spregovorila tudi o drugih delih svojega življenja, na katere vpliva slava, vključno z njeno sposobnostjo, da popije pijačo v baru. Zanjo so se stvari spremenile po zadnjem filmu o Spider-Manu in zadnji sezoni Evforije.

“Pred tem sem lahko brez problema hodila okoli in vstopala ter izstopala iz lokalov,” pravi. “Toda v Bostonu, med snemanjem novega filma, sem se po snemanju takoj odpravila domov, ker bilo je res preveč naporno. Vsi bi se šli družit v bar ali kaj podobnega, jaz pa sem rekla: ‘Z veseljem, ampak mislim, da bi lahko vsem pokvarila noč. Ker preprosto ne bo več zabavno, ko bom enkrat tam.’ ”

Foto: Profimedia

V nedavnem intervjuju za GQ je Tom Holland ponovil občutke svoje partnerice in opisal, da sta se počutila “nekako oropana najine zasebnosti”, ko so se pojavile slike, na katerih se poljubljata.

“Ena od slabosti slave je, da zasebnost pravzaprav ni več v našem nadzoru in trenutek, za katerega mislite, da je med dvema osebama, ki se imata zelo rada, je zdaj trenutek, ki ga delimo s celim svetom,” je dejal in dodal: “Vedno sem bil res neomajen, da ohranim svoje zasebno življenje zasebno, saj tako ali tako veliko svojega življenja delim s svetom.”

Mi smo mnenja, da je to povsem pošteno. Dajte zaljubljencem svoj prostor.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic