Znana igralka zanika kakršnekoli lepotne posege

28. avgust 2023

Znana igralka zanika kakršnekoli lepotne posege

28. avgust 2023

Igralka in producentka Charlize Theron zanika kakršnekoli lepotne posege in pravi, da popolnoma sprejema svoje staranje.

“Moj obraz se spreminja in všeč mi je, da se spreminja in stara,” je 48-letna Charlize Theron povedala v intervjuju za Allure.

Igralka iz filmov One so bombe in Pobesneli Max je dodala, da nekateri oboževalci sumijo, da je imela lifting obraza, vendar vztraja, da so kakršne koli spremembe na njenem obrazu naravne. “Sprašujejo se, kaj sem naredila svojemu obrazu, jaz pa pravim: samo staram se! To ne pomeni, da sem imela slabo plastično operacijo. To se pač zgodi.”

Foto: Profimedia

Theron je poglobljeno spregovorila o dvojnih merilih, s katerimi se soočajo moški in ženske, ko gre za starost, in opozorila, da je imela vedno težave s stavkom: “Moški se starajo kot dobra vina, ženske pa kot rezano cvetje.”

“Preziram ta koncept in se želim boriti proti njemu, a mislim tudi, da se ženske želijo starati na način, ki se jim zdi pravilen. Mislim, da moramo biti nekoliko bolj sočutni s tem, kako gremo skozi naše potovanje, ” je povedala.

Foto: Profimedia

Theron, ki je obraz Diorjevega parfuma J’Adore, je dodala: “Moja pot gledanja mojega obraza po različnih panojih je zdaj precej smešna.”

Ko gre za to, kako ljudje gledajo na lepoto, je zvezdnica povedala, da se uči gledati na stvari drugače, tako da na druge gleda skozi objektiv svojih hčera, 11-letne Jackson in 8-letne August.

“Nekoga vidita, ki jima je všeč, kaj nosi, ali pa mislita, da je lepa, in v resnici ne vesta, ali je v svojih 20-ih ali v 60-ih,” je dejala. “Tako super je. To mi je všeč. Želim si, da bi to ohranili.”

Foto: Profimedia

Poleg sprememb na njenem obrazu je Theron opozorila, da je staranje vplivalo tudi na njeno okrevanje po kaskaderskem delu v filmih, kot je Hitri in drzni X, kot tudi na njeno sposobnost, da hitro izgubi težo, potem ko jo je pridobila za vlogo v filmu Tully.

“Stvar, ki me resnično jezi, je, da zdaj snemam akcijske filme, in če se poškodujem, potrebujem veliko dlje, da se pozdravim, kot v svojih 20-ih. Bolj kot obraz, si želim, da bi imela svoje 25-letno telo, ki ga lahko samo vržem ob steno in me jutri sploh ne bo bolelo”, je še dodala.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic