fbpx

Znana je lokacija ekskluzivne predpremiere Petdeset odtenkov svobode

Domača scena, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Zadnje poglavje ene izmed najbolj erotničnih zgodb tega stoletja.

Sklepno dejanje ene najbolj uspešnih filmskih serij vseh časov se zaradi tehničnih zahtev in velikega povpraševanja iz Slovenske filharmonije seli v veliko dvorano ljubljanskega hotela Union, kjer se bo 6. februarja odvila ekskluzivna predpremiera.

Svečani predpremieri bodo že naslednji dan, 7. februarja zvečer sledile premiere po Sloveniji, 8. februarja pa sklepni del priljubljene trilogije končno prihaja na redni kino spored. Vstopnice so za najbolj neučakane že v prodaji na blagajnah in spletnih straneh kinematografov.

Ljubiteljem trilogije se nedvomno obeta žgečkljivo in zapeljivo doživetje, polno presenečenj in napetih obratov, saj bo na velikem platnu svoj vrhunec doživela ena najbolj erotičnih zgodb tega stoletja, ki bo razkrila, kakšno skupno življenje si bosta ustvarila glavna lika trilogije – Christian in Anastasia, ki se v zadnje poglavje svoje zgodbe podajata kot gospa in gospod Gray.

Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet.

Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog.

Romantična drama Petdeset odtenkov svobode na redni spored slovenskih kinematografov prihaja 8. februarja.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam