fbpx

Znana Slovenka objavila vročo fotografijo in močno sporočilo

Znani

Znana radijska voditeljica Jerica Zupan je ena najbolj karizmatičnih znanih Slovenk.

Znana radijska voditeljica Jerica Zupan je ena najbolj karizmatičnih znanih Slovenk. Na prvi pogled očara s svojim nasmehom in božanskimi oblinami, a s svojimi besedami in glasom, tudi pevskim talentom, vedno poboža dušo.

V času poletnih počitnic je Instagram poln fotografij razgaljenih teles in prav tako je objavila tudi Jerica, le da je ob njej pustila še močno sporočilo.

“Priznam, ta konec tedna sem se slabo počutila, nekaj ni ok, vem pa, da bom kmalu zdrava. Za razliko od nekaterih … Moje misli vsak dan uhajajo k mojemu prijatelju, ki se je eno leto nazaj hudo poškodoval. Od takrat je tetraplegik. Življenje ga je priklenilo na posteljo. Nemočen si, ko se ne moreš niti popraskati. Si lahko predstavljaš? Niti ne, kajne? Ne moreš iti lulat, ne moreš sam jesti, ne moreš uporabljati telesa. Tiste osnovne življenjske funkcije so ti prikrajšane. Mlad fant. Odvisen od drugih. Ni fer in ni prav. In potem se zaveš – Mi res ne rabimo jamrat. Mamo noge in roke, ki jih lahko uporabljamo. Lahko skrbimo zase, lahko uživamo, plešemo, tečemo, se objemamo, rokujemo, se gibamo … Ja, mi mamo vse. Pojamrala bom samo, da te danes nisem mogla obiskati. Rtm♥️ Uživajte vsak dan kot da je zadnji in pazite nase ter na druge,” 

je zapisala voditeljica.

Vir: zurnal24.si

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam