fbpx

Znana Slovenka po ločitvi, ki je dvigala prah – spet zaročena

Znani

Žana Povše je zopet našla srečo v ljubezni.

Pevka in igralka Žana Povše, za katero je travmatična ločitev, ki je še pred kratkim dvigala prah, bo ponovno skočila pred oltar. Njen srečni izbranec je hrvaški glasbenik Boris Time, s katerim sodelujeta tudi na odrih, par pa je po dobrem letu svojo zvezo okronal z morsko zaroko. 

Še na začetku poletja se je pevka hudovala nad bivšim, a očitno prav nič ne more pokvariti njene nove ljubezenske pravljice in prav je tako!

“Če bi se patološkim lažnivcem dalo zaupati ali verjeti, bi verjetno še danes imeli družino in prijatelje. Take, ki pa samo uničujejo, kradejo, ponižujejo, varajo in lažejo pa seveda ostanejo brez vsega. In za to smo na koncu krive ženske, ki dajemo takšnim ljudem vse in še več. Veliko preveč kot pa si zaslužijo. Nas to seveda izuči. Tako tudi najdemo pravo ljubezen.

Druga stran pa seveda ne more prebaviti naše sreče, niti svoje krivde, zato se laži in poniževanja samo stopnjujejo. Takšni ljudje se mi iskreno zelo smilijo, še bolj pa se mi smilijo tisti, ki slepo verjamejo njihovim lažem. Over and out,“

je Žana pred časom zapisala na Facebooku. 

Vir: www.zurnal24.si

Foto: Facebook


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam