fbpx

Znana znamka ulične mode, za katero spet vsi norijo!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Britanska high-street znamka New Look je bila pred leti že pojem odličnega uličnega stila, zdaj je spet v fokusu, vroče zaželena.

Živimo v času hitre mode in uličnih znamk oziroma t.i. street-stylea, ki je cenovno dostopen širokim množicam. Marsikatere od teh znamk so že pri nas, sicer pa je nakupovalna košarica le en klik stran – na internetu. Tudi, ko potujemo, te trgovine radi poiščemo, saj imajo včasih drugačno ponudbo, kot je tista v naših trgovinah, ali pa dobijo večjo količino trendovskih komadov, ki niso tako hitro razprodani, kot pri nas.

Za marsikatere fashioniste je te dni nenadoma (spet) postal fenomen britanski New Look, ki ga marsikateri modni poznavalci in ljubitelji že dobro poznamo, saj njihove kose kupujemo na njihovi spletni strani ali pa (še raje in že več let) to znamko dobimo tudi preko Asosa. Če imate dober spomin, boste vedeli, da je imel New Look poslovalnice pred leti nekaj časa tudi na Hrvaškem in sicer v Zagrebu ter v Osijeku. Ker pa New Look vseeno dostavlja spletne nakupe tudi preko pošte na hrvaška tla, tistim najbolj zagrizenim ljubiteljem znamka ni ušla iz spomina.

Čeprav se na Hrvaškem očitno ni dovolj obnesla, o čemer pač odločajo prodajne številke (v Sloveniji pa te svoje trgovine Britanci celo nikoli niso odprli), je New Look resnici na ljubo nizal eno dobro sezonsko kolekcijo za drugo. Modni dodatki s podpisom New Look so upravičeno vse bolj v središču zanimanja modnih urednikov pri znanih revijah. Tudi sama imam doma lepo število modnih dodatkov New Look, posebej čevljev in torbic…

Kar je res zanimivo, je to, da znamka obstaja že od leta 1969, a le malo kdo ve, da je že tako dolgo na trgu. Svojo zgodbo so začeli pisati z enim samim butikom v Veliki Britaniji in prerasli sčasoma v globalni fenomen.

Sedaj ima modno podjetje New Look že 592 prodajaln v Veliki Britaniji in več kot 280 v Evropi, na Kitajskem in še drugod po Aziji. Za povrh pa New Look dostavlja svoje izdelke v 120 držav sveta, tudi v Slovenijo, seveda.

Po nekaj letih diskretnega molka se je znamka vrnila na veliki oder predvsem zaradi sodelovanja z modnimi blogerkami in blogerji. Znamka New Look ima na družbenih omrežjih že več kot 5 milijonov sledilcev. Marsikatera blogerka se rada slika v oblačilih in z modnimi dodatki te znamke, katere ponudba ostaja sveža, trendovska in je vedno korak pred drugimi tekmeci.

Odlično ponudbo imajo tudi za moške

Še posebej veliko novih modnih navdušencev znamka pritegne preko Instagrama in s pomočjo vse bolj referenčnih digitalnih vplivnežev ali s tujko ‘influencerjev’.

Tudi moški modni dodatki so super trendovski…

Zagotovo po pregledu nove kolekcije oblačil tako za ženske kot moške tudi vi ne boste ostali ravnodušni. Morda se boste celo pridružili ljubiteljem te nizkocenovne, a vseeno kakovostne in večno trendovske znamke. Prebrskajte vso njihovo novo ponudbo tukaj.

 

Foto: New Look, Pinterest, Yahoo

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam