fbpx

Znani reperki sta se spopadli na zabavi!

Znani

Odnos med rap pevkama, ki se ne marata, se je zaostril, ko je Nicki v prepir potegnila hčerko pevke Cardi B. Na zabavi je bilo vroče, saj je Cardi z nje odšla z raztrgano obleko in buško na glavi.

Opravljivi mediji in rumeno obarvane rubrike imajo zadnje dni novo kost za glodanje: slavni reperki, pevki Cardi B in Nicki Minaj sta se v petek zvečer grdo sprli na zabavi, ki jo je organizirala modna revija Harper’s Bazaar na newyorškem tednu mode.

Na družbenih omrežjih so že objavljeni posnetki grdega prepira, tudi na Twitterju, kjer se v videu razločno vidi, da je Cardi B namerno vrgla čevelj v še bolj slavno Nicki Minaj in jo ciljala v glavo. Kaj pa je povod tega spora oziroma razkazovanja krempljev dveh div?

Prepir se je začel takoj zatem, ko je Nicki pozirala s pevskima kolegicama

Prav nič tragičnega se ni zgodilo, vir iz zabave zatrjuje, da se je Nicki fotografirala s pevkama Kelly Rowland in La La Anthony, ko je šla mimo njih Cardi, ki je zasopihala od jeze, češ da ji je medtem Nicki namerno stopila na rob obleke, Cardi pa se je odzvala tako, da je v Nicki zagnala svoj salonar.

Odnos med rap pevkama, ki se že sicer ne prenašata, se je še zaostril, ker je Nicki v prepir potegnila še Kulture, hčerko pevke Cardi B. Več kot očitno je, da se je nekaj zagotovo dogajalo, saj je Cardi z zabave odšla z raztrgano obleko in z buško na glavi.

Naslednji dan, ko so bili vtisi zbrani na kup, je Cardi na Instagramu objavila naslednji zapis, ki ga lahko v izvirniku vidite spodaj nižje:

“Dovolj imam sran*a! Dovolila sem, da si me očrnila, da si širila laži o meni, dovolila sem ti poskus, da ustaviš moje torbe, da mi za*ebeš način, kako jem! Grozila si tudi drugim glasbenim ustvarjalcem, dejala si jim, da se boš, če bodo sodelovali z mano, nehala zaje*avati z njimi! Dopustila sem ti, da o meni trosiš še pa še s*anja! Enkrat sem te opozorila v živo, drugič prav tako, vsakič si samo zamahnila z roko! Ko pa se spraviš na mojega otroka in se odločiš, da všečkaš komentarje, kjer pišejo, da sem slaba mati in komentiraš mojo zmožnost, da skrbim za svojo hčerko, potem so vse karte na mizi! Preveč sem delala in predolgo, da bi nekomu pustila, da se za*ebava z mojim uspehom! Ku*be pišejo te stvari v svojih pesmih in repajo o njih, v živo pa so pi*kice! To s*anje je res zabavno!”

Nimamo pojma, katere torbe je imela v mislih Cardi B, toda že iz samega zapisa opazimo, da pevka angleščine res ne obvlada, pravopisa še manj… Naš prevod je namreč brezhiben.

View this post on Instagram

PERIOD.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Cardi je sicer na račun zgornjega javnega sporočila zbrala precej več kot 3,5 milijona všečkov svojega zvestega občinstva, Nicki Minaj pa je najbrž zaposlena z brusenjem krempeljcev, saj se za zdaj še ni imela časa odzvati na Cardijino objavo.

 

Foto: Instagram, Twitter, CeleBuzz, Celebgum, Page Six


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam