fbpx

Znani so glasbeniki na spektaklu Victoria’s Secret v New Yorku

Moda, Novice

8 . decembra bodo Rihanna, Selena Gomez in The Weeknd del največjega in najbolj pričakovanega modnega spektakla na svetu.

Rihanna, Selena Gomez in The Weeknd bodo nastopajoči na letošnjem modnem spektaklu  Victoria’s Secret v New Yorku, so sporočili organizatorji.

Rihanna na showu ne bo nastopala prvič, saj smo jo med angelčki občudovali že leta 2012. Leta 2013 in 2014 je oder zavzela njena kolegica Taylor Swift. Rihanna je za svoj prvi nastop prišla oblečena (skoraj) samo v svileni halji, tako da bo verjetno tudi letos njen outfit odlična kost za glodanje. Mnogi oboževalci Victorijinih angelčkov pričakujejo, da bo svoj outfit obogatila z najbolj znanim modnim dodatkom na reviji, angelskimi krili.

Rihanna-Adriana-Lima-Vogue-13Oct15-Getty_b

Selena Gomez, ki bo letos prvič nastopala, bo lahko od svoje najboljše prijateljice, veterankTaylor Swift dobila odlične nasvete, kako s svojim nastopom zasenčiti manekenke. Skupaj sta namreč že nastopali v videu Bad Blood, ki ga je posnela Taylor.

Selena-Gomez-Vogue-13Oct15-Getty_b_1

Od The Weeknd  pa lahko samo upamo, da bo sledil svojim predhodnikom, kot sta Adam Levine in Seal Ob nastopu sta se po pisti istočasno sprehodili tudi njuni (takratni) boljši polovici, Anne Vyalitsyna in Heidi Klum. The Weeknd ima tudi zelo slavno in lepo spremljevalko,  Bello Hadid, zato mediji zadnje dni špekulirajo, da se bo na modni pisti pojavila skupaj s svojo , še bolj znano sestro, Gigi.

The-Weeknd-Vogue-13Oct15-Getty_b

Modni spektakel Victoria’s Secret bo 8. decembra 2015 v New Yorku.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam