fbpx

Znano je, kdaj se bo Meghan Markle ponovno pokazala javnosti

Znani

Znan je datum, ko se bo Meghan Markle, po rojstvu sina Arhieja, drugič pokazala javnosti.

Po poročanju Daily Maila se bo vojvodinja Sussex udeležila dogodka Trooping the Colour 8. junija. To je dogodek, ki zaznamuje rojstni dan kraljice Elizabete. Dogodek bo tudi prva uradna priložnost za princa Louisa.

Meghan se je po rojstvu javnosti prikazala samo enkrat in sicer 8. maja, ko sta skupaj s princem Harryjem na Windsorskem gradu medijem predstavila svojega prvorojenca. Ob tej priložnosti je na kratko spregovorila o prvih vtisih. »Ima zelo ljubko osebnost, čisto je miren,« je dejala. »To so čarobni in neverjetni trenutki.«

Medtem ko se je Meghan povsem umaknila iz javnosti, je kljub temu na domu sprejemala prominentne in manj prominentne goste. Kanadski premier Justin Trudeau je pred kratkim novopečenim staršem poslal sporočilo ter doniral 100.000 ameriških dolarjev dobrodelni organizaciji Breakfast Club v Archiejevem imenu.

»Kanadčani so presrečni, da sta vojvoda in vojvodinja Sussex postala starša dečku po imenu Archie Harrison Mountbatten-Windsor,« je zapisal premier. »Veselimo se že njihovega obiska.«

Pred nastopom na Odprtem prvenstvu Francije je Meghan skupaj s soprogom Alexisem Ohanianom obiskala tudi prijateljica in teniška zvezda Serena Williams. Serena je februarja gostila znamenito zabavo baby shower v New Yorku, ki je sprožila veliko ogorčenja med Otočani.

Preberite še: Zakaj so družbena omrežja polna newyorške baby shower zabave Meghan Markle?

Archie se dogodka ob prihajajočem koncu tedna verjetno ne bo udeležil, svet pa nestrpno pričakuje vrnitev Meghan Markle k svojim uradnim dolžnostim.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam