fbpx

Žur ‘abrahamke’ Jennifer Aniston: Kate Hudson kršila prepoved objav, Reese Whiterspoon pijana kot čep!

Znani

Kate Hudson je bila v top formi za snemanje Insta fotografij kljub pepovedi slavljenke in objavila serijo zasebnih večernih posnetkov. Iskreno, nekaterih raje sploh ne bi videli!

Kar brez skrbi, Kate! Igralka se lahko tolaži, da je kljub izrecni prepovedi in celo napisu na Jenninih vratih, kjer je potekala zabava in je visel izvesek “NO SOCIAL MEDIA” (Nobenih posnetkov za družbena omrežja) na zabavi meseca, ne le večera, uspela prepričati svežo Abrahamko Jennifer Aniston in se poslikala v njeni družbi s še eno igralsko zvezdnico, Gwyneth Paltrow.

Kje je potekala divja sobotna zabava za Jennin 50. rojstni dan? I, kje drugje kot v Los Angelesu. Svetlolase boginje filma so sproščeno uživale v intimni bližini druga druge, se afnale, pozirale, Kate se je že malce predrzno igrala s pijačo vodka-martini in priloženim zobotrebcem, na katerega sta bili nataknjeni dve olivi.

Kakorkoli, zabava zlatih deklet z mladim srcem je trajala vso noč in najbrž je zbudila marsikaterega soseda. Gwyneth je na svojem Insta profilu objavila videoposnetek in pod njega zapisala:

“Vse najboljše slavljenki #jenniferaniston, ki je naš žarek sonca in neizčrpne dobrote. Tako te ljubimo, tebi gredo zasluge, da so 50-ta videti ognjevita!” (dodala je emotikon za ogenj, op.)

Koliko vodk martini po začetku hrupne zabave je nastal pričujoči zapis, žal nismo uspeli izvedeti.

Na Jennino rojstnodnevno zabavo je prišla množica zvezdnikov, tudi slavljenkin bivši mož Brad Pitt (ločila sta se leta 2005), ki se sedaj dobiva s Charlize Theron.

Zabava je morala biti od vraga, igalka Reese Whiterspoon je klonila pod težo koktejlov
Oskarjevko s preveč promili so posadili v limuzino in jo pospremili spat

Tam so bili, kot že omenjeno, še Katy Perry, Orlando Bloom, Ellen DeGeneres, Barbra Streisand in Jason Bateman, pa tudi George in Amal Clooney, Cindy Crawford in njen mož Rande Gerber. In nikar ne pozabimo na oskarjevko Reese Witherspoon, ki očitno slabo prenaša alkohol in je najprej zgrmela po stopnicah, preden so jo dokončno strpali v avto ter poslali domov spat.

D. S.

Foto: Daily Mail, Just Jared, Celebzz, Pinterest, MEGA


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam