fbpx

Zvezde so jim naklonjene: Tem znakom julij prinaša srečo na vsakem koraku!

Lifestyle

Prišel je julij, poletni mesec, ki prinaša počitnice. Glede na pandemijo novega koronavirusa pa je čisto drugačen kot pretekla leta.

Ta mesec prinaša tudi usodne spremembe in naravne pojave, ki se na različne načine odražajo na horoskopskih znakih. Ti trije bodo imeli od tega še največjo korist:

Rak

Temu znaku so zvezde v juliju zelo naklonjene. Na poslovnem področju bodo dosegali vse, kar so si zamislili, saj Merkur Rake zelo podpira.

Ko gre za ljubezen, jih čaka čarobna privlačnost nasprotnega spola. V tem mesecu bodo Raki deležni velikega presenečenja in življenjske spremembe.

Lev

Mesec junij bo obarvan z njihovo ljubeznijo. Levi so zelo strastni in samski bodo ukrepali ter začeli koketirati z osebo, ki jim je všeč. Venera bo levom zelo naklonjena.

Tudi na poslovnem področju bodo nizali uspeh za uspehom in bodo s svojimi delovnimi aktivnostmi zelo zadovoljni. Julij jim prinaša priložnost za napredovanje in razvoj.

Tehtnica

Tehtnice bodo ta mesec blestele na delu, saj jih je Venera vzela pod svoje okrilje. Zdaj je pravi čas, da prisluhnejo svojemu instinktu, saj se jim bodo tako odprle nove poslovne priložnosti.

Sreča čaka Tehtnice tudi na ljubezenskem področju, še posebej v drugi polovici meseca.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam