fbpx

Zvezdnica priznala, da je jokala zaradi modnih kritik

Moda

Ena izmed največjih vplivnic na svetu, katere slog posnemajo milijoni žensk po svetu, je bila nekoč vse prej kot zaželena v svetu mode.

V video intervjuju za ameriški Vogue, se je Kim Kardashian West spomnila svojih najbolj nepozabnih outfitov in obdobja, ko je ni želel obleči niti en modni oblikovalec.

Outfit, na katerega jo vežejo lepi in tudi boleči spomini je tisti z njenega prvega Met Gala dogodka leta 2013, kamor je prišla v spremstvu moža.

»Bila sem noseča in zelo zabuhla, tako da sem bila na prvem Met Gala dogodku res ogromna. Na poti na dogodek mi je Kanye v avtu dejal, da sem prelepa in da je zaradi mene zelo srečen. Ko pa sva se vračala domov, sem celo pot jokala zaradi sramotnih primerjav s sedežno garnituro, ki so preplavile družbena omrežja. Še celo Robin Williams je na Twitterju objavil, da sem videti kot gospa Doubtfire,«

je izjavila Kim.

Dodala je še, da ji je po šestih letih ta outfit všeč in da ji je veliko pomenilo, ko sta ji Mary-Kate in Ashley Olsen sporočili, da sta bili nad njenim videzom navdušeni.

Celotni intervju si lahko ogledate spodaj.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam