fbpx

Zvezdnica sporoča: »Imam celulit in sem srečna!«

Izbor urednice, Lepota, Novice, Prva stran

#kissmyass

Znana pevka in igralka Hilary Duff je konec tedna objavila fotografijo s plaže, na kateri so vidne »pomanjkljivosti« njenega telesa in dodala sporočilo vsem ženskam, ki se obremenjujejo s svojimi telesi.

Hilary je bila velika najstniška zvezda, ki je svojo uspešno filmsko kariero nadgradila tudi z glasbeno. 30-letnica vedno je zelo popularna tako v Združenih državah Amerike, kot tudi drugje po svetu in kot samozavestna mama, ni nikoli imela težav, da javno izpostavi temo, ki je v medijih zadnja leta še kako aktualna: videz znanih osebnosti in njihove telesne pomanjkljivosti.
Trenutno Hilary dopustuje na morju, skupaj s svojim petletnim sinom Luco.

 

Oblečena v enodelne kariraste črno – bele kopalke, pod katere se je podpisala oblikovalka Norma Kamali in slamnikom, je brezskrbno uživala na plaži.

Trenutke oddiha pa je izkoristila za objavo na Instagramu, kjer jo sledi več kot osem milijonov oboževalcev s celega sveta.

»To objavljam v imenu vseh mladih deklet, žensk in mater vseh starosti. Skupaj sinom po daljši odsotnosti zaradi dela, uživam na dopustu. Glede na to, da mediji radi pišejo o pomanjkljivostih – poglejte jih, imam jih tudi jaz! Pred petimi leti mi je telo podarilo najlepše darilo v življenju, sina Luco. Septembra bom dopolnila 30 let, moje telo pa je zdravo in nosi me po svetu. Dame, moramo biti ponosne na to, kar imamo in moramo nehati z zapravljanjem časa v želji, da smo drugačne in brez pomanjkljivosti. Vi, ki vztrajno poskušate uničiti dober čas (dobro veste, kdo ste), zdaj še poskušate, doseči, da se ljudje sramujejo svojega telesa. #kissmyass«

https://www.instagram.com/p/BXYeV7-nVVI/?taken-by=hilaryduff

Večina sledilcev se je zvezdnici zahvalila za to iskreno objavo s komentarji, da izjava ni samo resnična, ampak tudi navdihujoča.

»Bravo! Jaz na tvojem telesu ne vidim nobene pomanjkljivosti. Hvala, da si tako velik vzor meni in hčeri. Ne oziraj se na negativne ljudi, saj oni niso zadovoljni s svojim življenjem in imajo potrebo, da kritizirajo življenja drugih,«

je bil samo eden izmed zapisov in mi se z njim poponoma strinjamo!

 

Foto: Instagram, popsugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam