fbpx

Zvezdniki, ki so že gledali smrti v oči

Znani

Tem zvezdam bi kmalu odbila poslednja ura, a so se na srečo rešili!

Igralec Leonardo DiCaprio je leta 2006 preživel napad morskega psa. Med podvodno ekspedicijo v Cape Townu je namreč prišlo do nepričakovane nesreče. Močan val je prevrnil kletko, iz katere je igralec hranil velikega belega morskega psa, ki se je z vso močjo zagnal v kletko in želel napasti DiCapria. Igralec si je življenje rešil tako, da se je umaknil na dno kletke, kjer ga morski pes ni mogel doseči. 

Igralec Owen Wilson si je pred dvanajstimi leti želel vzeti življenje, čisto okrvavljenega in nezavestnega ga je rešil brat Luke Wilson. Takrat je imel igralec 38 let, življenje pa si je skušal vzeti s kombinacijo tablet in rezanjem žil na zapestju. 

Luke in Owen Wilson

Legendarni pevec Ozzy Osburne se je smrti približal večkrat, večinoma so bile krive prevelike količine mamil. Leta 2003 pa je smrti v oči pogledal med vožnjo s štirikolesnikom in to, ironično, povsem trezen. Takrat si je zdrobil ključnico, imel kar osem zlomljenih reber in poškodbo vretenc.

Ozzy Osburne

Igralec George Clooney je leta 2018 med vožnjo s skuterjem doživel prometno nesrečo, ki bi lahko bila usodna. Na lokalni cesti mu je pot prekrižal avtomobil, pri čemer je Clooney poletel šest metrov visoko in pristal na avtomobilu. Na srečo jo je skupil le z odrgninami in modricami.  

George Clooney

Igralec Ryan Reynolds je kot mlad fant opravljal licenco za padalca. Po nekaj uspešnih skokih je prišlo do nepričakovanega zapleta, ko se mu med  skokom padalo enostavno ni odprlo in je z vso hitrostjo drvel proti tlom. Na srečo mu je življenje rešilo rezervno padalo.

Ryan Reynolds

Igralec Johnny Depp pa je nesrečo doživel na snemanju, in sicer je med jahanjem konja v galopu zdrsnil s sedla in pristal med konjevimi kopiti. Na srečo pa se je izvlekel le z lažjimi poškodbami. 

Johnny Depp

Vir: zurnal24.si

Foto: Getty images


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam