10 najbolj odmevnih modnih trenutkov leta 2022

31. december 2022
10 najbolj odmevnih modnih trenutkov leta 2022

10 najbolj odmevnih modnih trenutkov leta 2022

31. december 2022
Foto: Profimedia

Leto, ki se izteka, je poskrbelo za kar nekaj šokantnih modnih trenutkov – od razgaljenih bradavičk in golega trebuščka, pa do ogromnih pernatih pokrival in oblačil v slogu “izdelaj si sam”. Izbrali smo 10 najbolj odmevnih.

Gole bradavičke Florence Pugh

Mlada igralka je dvignila veliko prahu, ko se je na Valentinovi modni reviji v Parizu pojavila v prosojni rožnati obleki, ki je razgaljala njene bradavice.

Čeprav je pričakovala tako negativne kot pozitivne odzive, so jo vseeno zmotili komentarji moških, katerih namen je “povsem uničiti ženske.” Zatrla jih je z izjavo, da je sama povsem zadovoljna s svojimi “nepopolnostmi, ki jih pri 14. letih ni mogla niti gledati.”

Foto: Profimedia

Rihannin zaobljeni trebušček

Ko je Rihanna konec januarja pokazala svoj nosečniški trebušček in tako dala svetu vedeti, da bo postala mama, je s svojo opravo napovedala svoj drzen in vsekakor nevsakdanji nosečniški stil.

Kljub kar nekaj riskantnim kombinacijam, nam je najbolj v spominu še vedno ostal njen outift s širokimi kavbojkami in napol zapetim rožnatim Chanelovim plaščem, ki je razkrival njen zaobljeni trebušček.

Foto: Profimedia

Doma narejena oblačila Julie Fox

Leto 2022 je bilo vsekakor leto Julie Fox. Igralka, ki je nekaj časa hodila s Kanyejem Westom, je po koncu njune kratke romance dobro vnovčila svoj socialni kapital.

Pozornost je vzbujala z razgaljenimi outfiti, ki si jih je v večini izdelala sama. Le kako si bomo iz glave izbili čevlje in torbico iz celofana, hlače iz lateksa z ekstremno nizkim pasom in ultra kratek top iz džinsa, ki je komaj zakrival njene prsi?!

Foto: Profimedia

Zendaya, kraljica rdeče preproge

Na srečo obstajajo zvezdnice s izjemno dodelanim stilom, kot je Zendaya, ki ohranjajo nivo rdeče preproge na visokem nivoju. Mlada igralka Evforije je na podelitvi oskarjev naravnost očarala z dvodelnim kompletom bleščečega krila in kratke bluzice. Outfit, ki se bo brez dvoma zapisal v zgodovino najboljših oskarjevskih oprav.

Foto: Profimedia

Boho lepotica Blake Lively

Tudi Blake Lively je ena od tistih igralk, ki s svojo modno izbiro nikoli ne razočara. Največ pozornosti je letos požela s kratko bleščečo obleko, ki jo je kombinirala z visokimi petami in dolgim šalom. Z njo je razkrila, da z možem Ryanom Reynoldsom pričakujeta svojega četrtega otroka.

Foto: Profimedia

Goli hrbet Timothéeja Chalameta

Timothée Chalamet je eden tistih, ki znajo na rdeči preprogi vedno ukrasti vso pozornost. Na beneškem filmskem festivalu mu je to uspelo s po meri narejeno obleko Haiderja Ackermanna, ki je razkrivala njegov goli hrbet. Vsekakor riskantna oprava, ki nam bo za vedno ostala v spominu.

Foto: Profimedia

Kim Kardashian v obleki Marilyn Monroe

In seveda ne moremo mimo Kim Kardashian, ki je za Met Gala oblekla originalno obleko Marilyn Monroe in z njo požela kar nekaj ogorčenja. Domnevalo se je, da jo med oblačenjem strgala, vendar so iz Ripleyevega muzeja, ki je obleko kupil za 4,8 milijona dolarjev, sporočili, da te trditve ne držijo.

Foto: Profimedia,

Bleščeča Taylor Swift

Na odru podelitve MTV Video Music Awards je Taylor Swift poskrbela, da se je o njej in njeni opravi še dolgo govorilo. Zvezdnica je naznanila, da bo po dolgem zatišju izdala svoj 10. studijski album ter očarala s kratko obleko, narejeno iz kristalov, ki je bila ravno prava mešanica elegance in seksapila.

Foto: Profimedia

Čudaške oprave Brada Pitta

Za Bradom Pittom ni najboljše leto, vsaj kar se njegovih modnih izbir tiče. Igralec je med promoviranjem filma Hiter kot strel (Bullet Train) šokiral s svojimi nenevadnimi opravami. Samo spomnimo se živo zelene obleke in rumenih Adidask ali pa rjavega lanenega kompleta s krilom, v katerem je razkazoval svoje gole noge! Podobe, ki bi jih najraje kar izbrisali iz spomina …

Foto: Profimedia

Ogromno pernato pokrivalo Lil Nas X-a

Zaključimo v velikem slogu – z ekstravagantno opravo Lil Nas X-a, s katero je paradiral na podelitvi MTV-jevih nagrad. Na glavi je imel velikansko pernato pokrivalo, ki ga je uskladil s hlačami, majico pa pustil kar doma. Če si kdo upa, je to nedvomno on!

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic