3 aplikacije, s katerimi boste lažje premagale izzive materinstva

29. avgust 2023

3 aplikacije, s katerimi boste lažje premagale izzive materinstva

29. avgust 2023
Foto: Pexels

3 aplikacije, s katerimi boste lažje premagale izzive materinstva

29. avgust 2023

Ogromna količina podatkov, informacij in nasvetov o nosečništvu in materinstvu je lahko velikokrat prej breme kot pomoč, a 3 brezplačne aplikacije, ki spremljajo nosečnost in prva leta otrokovega razvoja, so se izkazale kot izrazito koristne.

Obstaja veliko aplikacij, namenjenih podpori materam med nosečnostjo in v prvih letih materinstva, ki ponujajo koristne informacije, sledijo razvoju dojenčka in omogočajo lažjo organizacijo časa in vseh obveznosti okoli otroka.

Pregnancy Tracker (Sledilnik nosečnosti)

Ta aplikacija je zelo enostavna za uporabo. Dovolj je le, da vnesete datum zadnje menstruacije in vsak dan boste na mobilno napravo prejeli obvestilo o tem, v kateri razvojni fazi je otrok, v katerem dnevu nosečnosti ste ter kaj lahko pričakujete v novem tednu. Ponuja tudi informacije o otrokovi rasti, načrt prehrane, nasvete o porodu in video, kako izgleda dojenček v vsakem tednu razvoja.

Foto: Unsplash

Storky – Contraction Timer (Števec popadkov)

Ta aplikacija je izjemno koristna, ko se začne približevati dan poroda, saj vam bo pomagala spremljati porod in po popadkih oceniti, kdaj je čas za odhod v bolnišnico. Uporaba aplikacije je povsem preprosta, z njo pa lahko spremljate dolžino popadkov in intervale med njimi.

Foto: Pexels

Baby Tracker (otroški sledilnik)

Ta aplikacija, ki so jo oblikovali zaposleni starši za zaposlene starše, ponuja preprost in poenostavljen način za sledenje otrokovim vsakodnevnim navadam, zdravju in razburljivim prvim trenutkom. S samo hitrim dotikom z aplikacijo posnamete hranjenje ali vzorce spanja, nato pa se lahko pozneje vrnete in dodate podrobnosti in fotografije.

Aplikacija poenostavlja tudi sledenje vsem otrokovim pomembnim informacijam in zdravniškim pregledom ter lajša deljenje vseh mejnikov otrokovega razvoja s prijatelji in družino.

Foto: Pexels

Avtor
Piše

Tara Kuster

Style. Več novic