4 najlepši slovenski planerji za nov začetek šolskega leta

30. avgust 2024

4 najlepši slovenski planerji za nov začetek šolskega leta

30. avgust 2024
Foto: Unsplash
4 najlepši slovenski planerji za nov začetek šolskega leta

4 najlepši slovenski planerji za nov začetek šolskega leta

30. avgust 2024
Foto: Pexels

Začetek šolskega leta je idealen trenutek za iskanje popolnega planerja, ki vas bo s svojo estetiko in funkcionalnostjo spremljal skozi vse leto.

Začetek šolskega leta prinaša novo energijo in nove izzive. Najboljši sopotnik pri tem je definitivno dober planer, ki vam bo pomagal, da ne pozabite na pomembne datume in roke.

S pravim planerjem lahko namreč svoje cilje in naloge skrbno načrtujete, sledite napredku in poskrbite, da vam nič pomembnega ne uide izpod nadzora.

Foto: Instagram @happyplannerland

Na slovenskem trgu imamo kar nekaj čudovitih planerjev, ki združujejo funkcionalnost, lep dizajn in osebno noto. Predstavljamo izbor najboljših slovenskih planerjev, ki bodo poskrbeli, da bo vaše novo šolsko leto kar se da uspešno.

1. Magic Planner

Magic Planner ima na voljo različne rokovnike, najbolj pa nas je navdušil 12-mesečni letni planer 2024/25, ki je na voljo v A4 formatu. Je idealen pripomoček za načrtovanje vašega leta, v paketu z njim pa dobite tudi 150 funkcionalnih nalepk in motivacijsko kartico.

Izbirate lahko med dvema tedenskima razporeditvama, na voljo pa je v čudoviti bež barvi in v simpatični beli različici s črnimi pikami. Cena: 34,90 €.

Foto: Magic Planner

2. Saabrina Label: “My Life Designer”

Akademski planer “My Life Designer” vas bo motiviral in vam po pomagal doseči vse cilje. Odlikujejo ga eleganca, minimalizem in estetike, v njem pa najdete kar 13 mesecev (od septembra 2024 do septembra 2025).

Rokovnik vsebuje minimalističen tedenski pregled, finančni planer, menstrualni koledarček in prostor za letne ter mesečne cilje. Zanimiv je tudi dvostranski mesečni pregled, ki ponuja prostor za zapisovanje pomembnih mesečnih mejnikov.

Krasita ga dva vzorca platnic. Prvi je barve mint, zasanjan in nežen, drugi pa vas s terazzo vzorcem popelje v tropske in poletne počitnice. Cena: 32,90 €.

Foto: Sabrina Label

3. Happy Planner Land: “Limoncello”

Tudi Happy Planner Land ima na voljo najrazličnejše šolske planerje, med vsemi pa nas je najbolj navdušil dizajn “Limoncello”, ki nas v mislih kar popelje na prečudovito obalo Amalfija in obudi popolne poletne spomine.

Je idealen spremljevalec na poti za zaposlene ženske, ki cenijo organiziranost in skrb za sebe, njegova kompaktna velikost pa zagotavlja, da ga lahko vzamete s sabo kamorkoli se odpravite. Lahko ga tudi personalizirate, z dodajanjem začetnic ali imena in ga naredite še bolj posebnega. Cena: 27,90 € – 32,90 €.

Foto: Happy Planner Land

4. Lepa Afna: “YES I CAN!”

Priljubljena vplivnica Lea Filipovič je že leta 2018 predstavila svojo prvo kolekcijo šolskih pripomočkov, z njimi pa nas navdihuje še danes. In čeprav so njeni planerji zasnovani za šolarje, smo ga tudi letos dodali na naš seznam želja.

Navdušil nas je namreč z motivacijskim napisom na naslovnici, nežnimi pastelnimi barvami ugodno ceno. Trenutno se namreč nahaja v akciji, vaš pa bo že za 19 €.

Foto: Lepa Afna

Style. Več novic