4 stvari, ki moške motijo pri ženskah

15. maj 2024

4 stvari, ki moške motijo pri ženskah

15. maj 2024
Foto: Instagram @maralafontan

4 stvari, ki moške motijo pri ženskah

15. maj 2024
Foto: Instagram @maralafontan

Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja, zato je nemogoče reči, kaj je čisto vsem moškim na svetu pri ženskah všeč oziroma kaj jih moti.

Smo pa vseeno zbrali seznam reči, ki so najpogostejši odgovor, ko moški odgovarjajo na vprašanje, kaj jih v splošnem moti pri damah.

Pomanjkanje samozavesti

Moški imajo radi ženske, ki so samozavestne. Kako vplivati na to? Dejavnikov je seveda veliko, je pa v prvi vrsti pomembno, da se ženska dobro počuti v svoji koži, da bo to izžarevala tudi navzven v obliki zdrave samozavesti. Dame, urejajte se zase, ne za druge.

Tudi če nimate partnerja, to ni izgovor, da nimate gladkih nog. Odpravite se v telovadnico, na pilates, jogo ali kakšno drugo obliko vadbe in izoblikujte svoje telo.

Foto: Instagram @withameliataylor

Preveč ličil in dišav

Večina moških pri lepoti prisega na pravilo manj je več. Ličil ne uporabljajte zato, da ustvarjate obrazne poteze, ki jih sploh nimate, pač pa poudarite tisto, kar vam je še posebej všeč. So to polne ustnice, zanimive oči?

Ličila uporabite v zmerni meri za prikrivanje nepravilnosti in poudarjane atributov, za vsak dan naj bodo čim bolj naravna. Prav tako bodite zmerne pri uporabi dišav.

Balerinke

Čedalje več žensk prisega na udobne čevlje tudi za v službo in na zmenek. Balerinke so ogromno ženskam všeč ravno zaradi udobja, praktičnosti in uporabnosti, večina moških pa zavije z očmi, ko jih zagleda.

Namesto balerink izberite mokasinke ali pa krilo drzno kombinirajte z retro supergami.

Foto: Instagram @felicitymbird

Neurejeni nohti

Moški večkrat pogledajo vaše roke, kot si mislite. Neurejeni nohti, morda celo pogrizeni, večino moških ne privlačijo preveč. To seveda ne pomeni, da morate vsak teden hoditi h kozmetičarki in imeti perfektno manikuro.

Povsem sprejemljivo je, če imate lepo negovane, kratko pristrižene in nenalakirane nohte. Urejena naj bo tudi obnohtna kožica in roke kot celota.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic