5 daril za manj kot 10 evrov, ki jih lahko izdelate sami

11. december 2023
5 daril za manj kot 10 evrov, ki jih lahko izdelate sami

5 daril za manj kot 10 evrov, ki jih lahko izdelate sami

11. december 2023
Foto: Pexels

Odlične ideje, ki bodo razveselile vaše najbližje!

Čas obdarovanja je pred vrati in če bi letos pri nakupu daril radi privarčevali, vam na pomoč priskoči Maša Črešnik, mojstrica izdelave domačih daril, za katera boste porabili od pet do največ deset evrov, njihova vrednost pa bo zaradi vašega časa in ljubezni, ki ste ju vložili vanje, neprecenljiva.

Tukaj je njenih pet unikatnih daril, prijaznih za vašo denarnico.

Božični okrasek s fotografijo

V božični okras položite polaroidno fotografijo, na kateri ste vi in vaša ljubljena oseba, in dodajte nekaj prazničnih konfektov. Okrasek zvežite z lepim trakom, dodajte oznako z imenom in lično pentljo. Pritrdite ga na bonboniero ali podarite kar tako.

Cena darila: največ 5 eur.

Parsonalizirana verižica

Vsaka ženska obožuje nakit, zato je to darilo popolno za vaše prijateljice ali družinske članice.

Okrasni obesek pritrdite na verižico in ji prilagodite dolžino. Na obe strani dodajte zaključni obesek in karabinček. Verižico lično zapakirajte in ji po želji dodajte še bonboniero.

Cena darila: največ 7 eur.

Estetska posodica za nakit

Tale zahteva malce več ročnih spretnosti, ampak zagotavljamo vam, da se boste med izdelavo zelo zabavali.

Modelirno maso oblikujte po svoji željah in ji z različnimi predmeti dodajte teksturo. Pustite 24 ur, da se posuši na zraku. Lahko jo položite v globok krožnik, da obdrži obliko. Ko se posuši, jo poljubno pobarvajte in lično zapakirajte. Vaša prijateljica bo navdušena!

Cena darila: največ 5 eur.

Najljubše pecivo

Pokažite svoje kuharske spretnosti in svojim bližnjim podarite praznično slaščico.

Najprej kupite lep keramični pekač (v Ikei ga dobite že za 9 evrov) in v njem specite svojo preverjeno slaščico. Maša je spekla marmorni kolač, ki je odlična izbira za božični čas. Ko je pecivo pečeno, ga okrasite z lično pentljo in dodajte listek z imenom obdarovanca.

Cena darila: od 10 eur naprej.

Personalizirana skodelica

Izberite skodelico in barvo pisala. Najlepše je, če je skodelica bela, saj je najboljša podlaga za pisalo. Uporabite nalepke kot šablono, pisavo zapecite v pečici na skodelico in vanjo na koncu dodajte vrečico s kakavom in penicami. Še lična pentlja in darilo je pripravljeno!

Cena darila: od 5 eur naprej.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic