5 kosov, ki jih nujno potrebujete v pomladni garderobi!

13. april 2024

5 kosov, ki jih nujno potrebujete v pomladni garderobi!

13. april 2024
Foto: Instagram @cassdimicco
5 kosov, ki jih nujno potrebujete v pomladni garderobi!

5 kosov, ki jih nujno potrebujete v pomladni garderobi!

13. april 2024
Foto: Instagram @cassdimicco

Pomlad je idealen letni čas za ustvarjanje kapsulne garderobe, ki določa, katere kose boste nosili vsak dan in se v njih vedno dobro počutili.

Raziskali smo, kateri kosi so to sezono obvezni v vaši garderobi – verjetno kakšnega od njih že imate v svoji omari. Medtem ko je lansko pomlad vladal trend “tihega razkošja”, se zdi, da to pomlad še vedno prevladuje prefinjena estetika, a z nekaj več osebnosti in “statement” kosi.

V nadaljevanju vam razkrivamo šest kosov oblačil, s katerimi boste to pomlad ustvarili idealno kapsulno garderobo. To so kosi, ki jih nenehno videvamo pri številnih vplivnicah, polne pa so jih tudi spletne trgovine naših najljubših znamk. Brez dvoma gre za klasične in brezčasne kroje in silhuete, ki vam lahko služijo še dolga leta.

Foto: Instagram @tinvcb

Maksi krilo

Pomlad je čas, ko se začnejo večerna druženja in smo vse pogosteje vabljeni na dogodke po službi. Ne veste, kaj obleči? Kaj pravite na maksi krilo? Gre za kos, v katerem se boste počutile ležerno in elegantno hkrati.

Čez dan oblecite maksi krilo v kombinaciji z navadno bombažno majico s kratkimi rokavi in balerinkami, zvečer pa k njemu dodajte visoke pete, eleganten top in strukturiran suknjič.​​

Foto: Instagram @lv_blackwell

Svetlo modra srajca

Glede na to, da kapsulna garderoba vključuje osnovne kose, zagotovo potrebujete tudi dobro srajco. Kljub temu, da je bela srajca ultimativna klasika, ki sestavlja vsako garderobo, se to pomlad pri kot favorit pojavlja odtenek svetlo modre.

Foto: Instagram

Rdeči čevlji

V zadnjih zimskih mesecih je rdeča barva postala absolutni trend: pozimi smo nosili rdeče puloverje, jopice, hlače in celo rdeče najlonke. Zdi se, da se trend rdeče barve nadaljuje tudi v toplejši sezoni, ko bomo nosili predvsem rdeče čevlje. Najbolj v trendu boste z rdečimi “sling-back” čevlji ali rdečimi balerinkami.

Foto: Instagram @gigi_schmiitz

Bele kavbojke

Bele kavbojke so se to sezono zagotovo vrnile. Kljub temu, da so bile do nedavnega osovražen kos, so to pomlad našle svoje mesto v številnih outfitih vplivnic, ki jih odlično vključujejo v vsakodnevne kombinacije.

Čeprav jeans običajno povezujemo z ležernimi videzi, lahko kavbojke v belem odtenku izgledajo nadvse uglajeno. Če jih na primer kombinirate z lepo jakno in čevlji z mačjo peto, lahko ustvarite šik videz od jutra do večera.

Foto: Instagram @withameliataylor

Torba s kombinacijo usnja in platna

Kljub temu, da torba ni kos, ki bi ga kupovali glede na letni čas, nas je to pomlad en model še posebej navdušil. Narejen je namreč iz kombinacije usnja in platna in idealen za toplejše dni.

Zato vam priporočamo, da to pomlad svojo klasično usnjeno torbo za vsak dan zamenjate s tem modelom, ki bo vsaki kombinaciji dodal šik pridih!

Foto: Instagram @@laurandnicolas

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic