5 modnih trikov za ožji pas

28. december 2023

5 modnih trikov za ožji pas

28. december 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

5 modnih trikov za ožji pas

28. december 2023

Da bi imele ožji pas, se ni potrebno izstradati, ampak lahko navidezni učinek dosežete z zelo enostavnimi stilskimi triki.

Skrivnost se skriva v pravilni izbiri barv, vzorcev, krojev in materialov, s katerimi pozornost s pasu preusmerite na drug del telesa, ki je vaš adut.

Za vas smo pripravili 7 stilskih trikov, ki bodo vaš pas optično zožali … ne da bi se za to morali odpovedati vaši najljubši tortici.

Foto: Instagram

Temna oblačila

Pravilo je zelo enostavno: svetle barve vas vizualno vedno naredijo širše, medtem ko nas temne barve naredijo vitkejše.

Pravi vzorci

Kot je za vizualno ozek pas pomembna pravilna izbira barve, je tudi pomembno, da vemo, kateri vzorci so primerni za nas. Izogibajte se širokim horizontalnim črtam, saj vas te naredijo širše, medtem ko ozke in vertikalne črte lepo zožijo postavo.

Svetujemo tudi, da se izogibate zelo majhnih vzorčkov ali zelo velikih pik. Seveda obstaja veliko primernih vzorcev, kateri pa vaši postavi najbolje odgovarja, morate ugotoviti same.

Visok pas je obvezen

Hlače ali krila z visokim pasom v hipu naredijo naš pas bolj poudarjen in ožji.

Foto: Instagram

Obvezen modni dodatek

Če ga potrebujete ali ne – pas je obvezen modni dodatek, če želite ustvariti videz ožjega pasu. Lahko ga nosite k svojim najljubšim kavbojkam ali pa si ga nadenete čez pleteno obleko.

Kavbojke so vaše zaveznice

Jeans je material, ki že sam po sebi stisne pas, zato avtomatsko izgleda bolj raven in ožji. Zato hitro smuknite v vaše najljubše kavbojke z visokim pasom, ki vam pristojijo kot ulite.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic