5 najboljših erotičnih trilerjev z Netflixa za vroče poletne večere

12. avgust 2023

5 najboljših erotičnih trilerjev z Netflixa za vroče poletne večere

12. avgust 2023
Foto: Netflix
5 najboljših erotičnih trilerjev z Netflixa za vroče poletne večere

5 najboljših erotičnih trilerjev z Netflixa za vroče poletne večere

12. avgust 2023
Foto: Netflix

Erotični trilerji niso le filmi, ki govorijo samo o romantiki in seksu, vendar so polni skrivnosti, laži in nevarnosti, ki ovirajo sicer normalno razmerje. Vse to le popestri dogajanje in film naredi bolj zabaven.

Da bi še bolj uživali v tem dolgem vročem poletju, smo sestavili seznam petih seksi trilerjev z Netflixa, ki so resnično vredni ogleda.

To morda niso filmi, nagrajeni z oskarjem ali kritiško hvaljeni filmi, vendar so zelo uspešni na Netflixu prav zato, ker tako dobro podžgejo gledalce.

Foto: Pexels

Deadly Illusions

Deadly Illusions je triler o pisateljici Mary Morrison (Kristin Davis), ki je bila mojstrica tega žanra, a je izgubila navdih. Šele ko najame varuško po imenu Grace (Greer Grammer), ponovno odkrije svojo strast do pisanja.

Na žalost se zdi, da tudi Mary razvije strast do Grace, ko podoživlja žive fantazije o aferi svojega moža Toma (Dermot Mulroney) z Grace. Si Mary domišlja stvari? Ali pa se je Grace tako močno vrinila v njeno življenje, da od znotraj uničuje Maryjino družino? Morali si boste ogledati film, da boste izvedeli.

Obsession

Tehnično gledano je to serija, a s samo štirimi epizodami, ki trajajo od 33 do 43 minut, jo boste pogledali v enem večeru. Gre za priredbo erotične drame ‘Lust’ iz leta 1992, v kateri igrajo Jeremy Irons, Juliette Binoche in Miranda Richardson.

Zaplet je večinoma enak: ugleden Britanec (Richard Armitage) z bogato ženo in srečno družino v baru sreča sinovo zaročenko (Charlie Murphy) in skoraj takoj začne z njo afero. Serija je sicer primerno erotična (veliko je golote), ponuja pa tudi pogled na to, kako se lahko zaljubljenost hitro spremeni v nekaj nevarnega in neizogibnega …

Ljubimec lady Chatterley

Ljubimec lady Chatterley tehnično ni triler, ima pa preprosto strukturo standardnega erotičnega trilerja: ženska iz višjega razreda ima afero z moškim iz delavskega razreda, napetost pa se nadaljuje glede tega, ali bo njuno romanco odkril njen zapuščeni zakonec ali ne.

A zgodba je veliko več kot to. Govori o naravi želje, o tem, kako vzpon industrializirane družbe zatira prirojene naravne instinkte človeštva in kako je odnos med moškim in žensko zapleten. Je tudi odličen erotični film, poln resnično nazornih spolnih prizorov. Če ste razpoloženi za nekaj bolj resnega in čutnega, je Ljubimec lady Chatterley pravi film za vas.

Chloe

Morda boste opazili določene podobnosti med Deadly Illusions in Chloe, čeprav so Chloe posneli več let prej. Julianne Moore v filmu blesti kot dr. Catherine Stewart, ženska, ki je prepričana, da ji je mož David Stewart (Liam Neeson) nezvest.

Potem ko se spoprijatelji z dekletom po imenu Chloe Sweeney (Amanda Seyfried), jo Catherine najame, da preizkusi Davidovo zvestobo. Na Catherinino veliko razočaranje Chloe razkrije, da jo David vara. Toda Cathere začne kmalu gojiti strast do Chloe, čeprav hitro postane jasno, da Chloe z njo ni bila ravno iskrena …

After

After je ameriška romantična drama iz leta 2019, ki temelji na istoimenskem romanu Anne Todd iz leta 2014. Zgodba spremlja Tesso, predano študentko, vestno hčerko in zvesto dekle njenega srednješolskega ljubimca, ko vstopi v prvi semester na univerzi, oborožena z velikimi ambicijami za svojo prihodnost.

Njen varovani svet se odpre, ko sreča mračnega, skrivnostnega Hardina Scotta – privlačnega, zamišljenega upornika, zaradi katerega se sprašuje o vsem, kar je mislila, da ve o sebi in o tem, kaj hoče od življenja. Med igralsko zasedbo so med drugim Selma Blair, Pia Mia in Peter Gallagher.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic