Kaja Flisar / 25. december 2023

Kombinacija tedna: rdeč pulover

Božič je in to pomeni samo eno – čas, da iz omare potegnete svoj najljubši rdeč pulover in se popolnoma prepustite prazničnemu vzdušju.

Rdeča barva je živahna, močna in strastna in povzdigne vsako modno opravo, še posebej v prazničnem času.

Če iščete preprost način za vključitev te trendovske barve v svoj videz, je izbira rdečega puloverja najboljša izbira. A namesto da ga vedno nosite na enak način, si oglejte teh pet elegantnih idej, s katerimi boste videti zares trendovsko in šik.

Rdeč pulover s kavbojkami

Začnimo s klasičnim videzom rdečega puloverja in kavbojk, ki bo vedno videti eleganten. Svoj rdeč pulover zatlačite v par širokih kavbojk in jim dodajte eleganten pas z zlato zaponko, ne pozabite pa niti na zlat nakit in gležnjarje s peto.

Foto: Instagram @laurajadestone

Rdeča in siva

Če vprašate nas, je siva barva čisto podcenjena. Ker je nevtralna, je primerna za enostavno stiliranje, zakaj torej ne bi k njej nosili rdečega puloverja, da razbijete monotonost? Oblecite siv komplet krila in širokega suknjiča, izpod katerega naj gleda rdeč pulover. Dodajte visoke škornje, da videz povežete v celoto in opravi dodajte še majhno torbico.

Foto: Instagram @beckiehart

Rdeča na rdečo

Če je rdeča vaša najljubša barva jo podvojite n rdeč pulover stilirajte z dolgim rdečim plaščem. K opravi dodajte ravne kavbojke ter par loaferjev ali masivnih gležnjarjev. Tako boste ustvarili izjemno trendovski in malce drzen videz.

Foto: Instagram @yasmindevonport

Pariški šik

Všeč nam je občutek nonšalantnosti, ki ga ustvari pulover, ogrnjen čez ramena. Še posebej, če je živahne rdeče barve. Poustvarite videz tako, da začnete s preprosto črtasto majico z dolgimi rokavi, ji dodate par kavbojk in si nato čez ramena ogrnete rdeč pulover. Za piko na i ga lahko uskladite s pentljo v laseh.

Foto: Instagram @mariellehaon

Gola ramena

Zelo nam je všeč videz puloverja z odprtimi rameni, še posebej v kombinaciji s škornji do kolen in kratkim krilom – to je popolna oprava za na zmenek ali kak poseben dogodek! Glede dodatkov se držite iste barvne sheme ali dodajte pridih zlate, da povečate praznično vzdušje.

Foto: Instagram @tania.ayuso

Tukaj je pet rdečih puloverjev iz aktualne ponudbe, s katerimi boste ustvarili krasne modne kombinacije.

Avtor
Piše

Kaja Flisar