4 ženski pristopi, ki jih moški zares ne marajo

03. januar 2024

4 ženski pristopi, ki jih moški zares ne marajo

03. januar 2024
Foto: Instagram @aligordon
4 ženski pristopi, ki jih moški zares ne marajo

4 ženski pristopi, ki jih moški zares ne marajo

03. januar 2024
Foto: Instagram @aligordon

Ali ste vedeli, da lahko nekatere stvari v veliki meri vplivajo na kakovost vašega odnosa?

Vsaka zveza je potrebna nege. Prave besede in dejanja imajo pomembno vlogo pri doseganju zdravega in srečnega razmerja. Vendar ali ste vedeli, da lahko nekatere stvari v veliki meri vplivajo na kakovost vašega odnosa?

Dejstvo je, da glede na raziskave, močnejšemu spolu nekateri ženski ukrepi nikakor ne ustrezajo. Kateri? Nadaljujte z branjem.

Foto: Instagram @entre_dois

Poskušate ga spremeniti

On pričakuje, da ga imate rade takšnega, kot je. Nobene potrebe ni, da ga poskušate spremeniti. Ko gre za slog oblačenja, hrano, glasbo ali izbiro prijateljev, je to samo njegov izbor. Čeprav so več kot dobrodošli predlogi, bi bilo pametno, da preden to storite, poudarite, da ga ne želite “popraviti”.

Ostra kritika

Obstaja zelo velika razlika med konstruktivnim predlogom in ostro kritiko. Če ste nenehno osredotočeni na njegove napake in če ga nenehno spominjate na njih, zagotovo ne bo srečen zaradi tega. Namesto tega ga zasujte s pohvalami in ga nenehno spodbujajte v njegovih dobrih dejanjih in tako bo morda popravil svoje slabe lastnosti. To deluje veliko bolje kot kritika.

Foto: Instagram @parisianamour

Dolgi telefonski pogovori

Čeprav je bilo na začetku razmerja to simpatično, čez nekaj časa vsekakor ni potrebe po tako dolgih telefonskih pogovorih. Običajen pogovor po telefonu, tudi med pari, naj ne bi trajal dlje kot 5 minut. Večina moških priznava, da ne mara preživeti veliko časa na telefonu s svojo izbranko.

Čustvena drama

Uporaba čustev kot sredstvo manipulacije, moškim ni privlačna (tudi vam ni, kajne?). Dejstvo je, da moški niso najboljši v razumevanju čustev, v večini primerov se bodo počutili, da jih nekdo poskuša zavesti na tak ali drugačni način. Iskren pogovor omogoča moškemu, da razume, kaj je v vaših mislih.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic