5 predlogov, ki bodo vaše stanovanje naredili bolj modno

25. september 2023

5 predlogov, ki bodo vaše stanovanje naredili bolj modno

25. september 2023
Foto: Instagram @scandinavian.interior

5 predlogov, ki bodo vaše stanovanje naredili bolj modno

25. september 2023

Želite osvežiti svoj dom in mu vdihniti noto brezčasne elegance in sloga?

Želite osvežiti svoj dom in mu vdihniti noto brezčasne elegance in sloga? Predstavljamo vam stilske predloge, ki vas bodo navdušili. Če ste prava modna navdušenka, potem ste nedvomno že razmišljali o dekorju, ki se bo v popolnosti zlil z vašo garderobo ali bo izrazil vaš osebnostni slog.

Najboljši način, da to naredite je, da posvetite pozornost detajlom, ki lahko popolnoma spremenijo vaš dom in ga pretvorijo v pravo modno kraljestvo. Od dizajnerskih skic, do navdihujočih filmskih fotografij in modnih editorialov … predstavljamo vam najbolj zanimive ideje, ki vas bodo navdušile.

Foto: Pexels

Oblikovalske skice

Prepričani smo, da ste ob brskanju po Instagramu ali Pinterestu naleteli na originalne skice Pierra Balmaina. Pierre je za svoje modne skice uporabljal izključno svinčnik, na njih pa so narisana dekleta v različnih držah in osupljivih kreacijah.

Njegov nenavadni način risanja bo nedvomno oplemenitil vaš prostor, da boste imeli občutek nahajanja v ekskluzivnem modnem ateljeju.

Filmske fotografije

Če se vrnemo v preteklost, v leto 1950 in pomislimo na največje ikone filmskega sveta, potem najprej pomislimo na Marilyn Monroe, Audrey Hepburn in Brigitte Bardot. To so dame, ki ne bodo nikoli pozabljene in danes veljajo za največje modne ikone, ki jih občudujejo po celem svetu.

Njihove fotografije iz znanih filmov, na katerih nosijo najbolj prestižne kreacije, so dostopne in jih je zelo lahko poiskati. Vaše stanovanje bodo v hipu naredile bolj šik!

Foto: Unsplash

Vintage posterji

Pop art posterji, ki so navdihnjeni z vintage modo, so odličen detajl, saj prostoru dajejo pridih glamurja in sloga. To je odlična opcija za okrasitev preprostega in minimalističnega prostora, ki potrebuje samo malo barve.

Modne ilustracije

Modne ilustracije se lahko uporabijo za dopolnjevanje prostora, predstavljajo pa brezčasno modo in pravi slog, kot ga je imela na primer Coco Chanel.

Ilustracije so hkrati zelo trendovske in prefinjene, zato svetujemo, da jih uokvirite v najbolj preprost črn okvir in obesite na belo steno. Nad rezultati boste presenečeni!

Foto: Unsplash

Originalne slike

Ali lahko obstaja kaj lepšega kot elegantna kretnja baletke, ujeta s potezami čopiča na slikarskem platnu? Prepričani smo, da ne. Slike, na katerih so upodobljeni baletniki na odru s pomočjo različnih slikarskih tehnik, vas bodo vrnile v preteklost, hkrati pa vašemu domu zagotovile pravo dozo elegance in sofisticiranosti.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic