Zakaj varajo poročene ženske?

16. avgust 2024

Zakaj varajo poročene ženske?

16. avgust 2024
Foto: Unsplash
Zakaj varajo poročene ženske?

Zakaj varajo poročene ženske?

16. avgust 2024
Foto: Unsplash

Dobro vedo, kaj si želijo, pa čeprav tega ne priznajo. Ne iščejo ljubezni in tudi v pravljice in princa na belem konju že davno ne verjamejo več. Kaj torej jih žene v prevaro?

Poročene ženske si želijo moškega, ki jih bo seksualno izpopolnil, moškega, ob katerem bo lahko izživela vse svoje fantazije in ob katerem se bo počutila privlačno. Seveda to ne velja za vse poročene ženske, saj verjamemo, da mnoge vse to doživijo s svojim možem.

To so trije pogosti razloge, zaradi katerih poročene ženske največkrat skočijo čez plot.

Foto: Unsplash

1. Neustavljiva privlačnost

Verjamemo, da obstaja nenadzorovana kemija, ki se zgodi med dvema. Veliko žensk v zakonu potoži, da se ob svojem možu ne počutijo več privlačne. Kot strela iz jasnega se nato pojavi nekdo, ki vse to spet prebudi.

Največkrat ne gre za perverznost in vulgarnost, ampak preprosto za moškega, ki zna očarati žensko, ki ji manjka tovrstne pozornosti. Če v njej prebudi skrite občutke ter jo pripravi do tega, da razmišlja o njem kot spolnem partnerju, obstaja veliko možnosti, da bo varala.

Foto: Unsplash

2. Ko moški doseže, da se počuti lepo

Kot že omenjeno, veliko žensk potoži, da se po določenem času v zvezi počuti samoumevno, mož/partner misli, da je edini moški, za katerega gori njeno srce, zato se tudi ne trudi več s komplimenti in pozornostjo.

Še posebej občutljiva vrsta so tiste, ki so rodile pred kratkim in so še vedno negotove glede svojega telesa, nato pa se pojavi nekdo, ki ji zasuje s kupom komplimentov … Ostanek zgodbe pa poznate. Moški, ne prenehajte občudovati svojih žena, ženske pa sprejmite sebe in svoje telo, pa čeprav se je spremenilo.

Foto: Pexels

3. Diskretnost

`Tretja oseba` v zakonu ne izgubi ničesar, ženska pa na kocko postavi vse. Če ji moški ponudi resno zvezo, se z njim ne bo zapletla. Prevara ima svoja pravila, razmišljanje o vročih orgazmih z nekom je dovolj, da se bo ženska spustila v prepovedano afero.

Foto: Unsplash

Navadno smo ženske tiste, ki želimo več od moškega, zato je pri varanju žensk, ki ne želijo stran od svojih partnerjev, kompliciranje in čustvena navezanost izvzeta.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic