Elon Musk si po desetih otrocih želi še več potomcev

08. julij 2022
Elon Musk si po desetih otrocih želi še več potomcev

Elon Musk si po desetih otrocih želi še več potomcev

08. julij 2022
Foto: Profimedia

Miljarder je potrdil, da ima s projektno direktorico Tesle dvojčka in da se pri desetih otrocih ne namerava ustaviti.

Miljarder in izvršni direktor Tesle je za Page Six razkril, da je dvojčka povil novembra lani. Njuna mama je Muskova sodelavko Shivon Zilis, s katero sta si blizu, odkar je začela delati pri Tesli. Skupaj z dvojčkoma ima zdaj Musk deset otrok, vključno z enim, ki je umrl leta 2002.

Se bo pri tej številki ustavil? Še zdaleč ne. Na vprašanje, koliko otrok želi imeti, odgovarja: “Želim si toliko otrok, da bom lahko z vsakim preživel dovolj kvalitetnega časa in jim bom lahko dober oče.”

Foto: Profimedia

Miljarder, ki je na Twitterju dejal, da ga skrbi za upad rodnosti, je še povedal: “Moji najstarejši so na kolidžu, najstniki pa ne želijo preživeti veliko časa s starši. To me žalosti.”

Zarod ustanovitelja Space X-a zdaj vključuje dvojčka Griffin in Vivian, ki sta se rodila leta 2014 ter trojčke Kaia, Saxona in Damiana, ki ju je leta 2006 povila njegova bivša žena Justine Musk. Leta 2020 je na svet prijokal sin, ki ga ima s pevko Grimes, njun drugi skupni otrok pa se je preko nadomestne matere rodil decembra 2021.

Musk je z nekdanjo ženo Justine imel še sina, rojenega leta 2002, ki pa je pri 10. tednih umrl zaradi sindroma nenadne smrti.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic