K. F. / 25. september 2022

Lepotne navdušenke so obnoreli “dirty martini” nohti

Vstopili smo v jesen in svojo živobarvno garderobo zamenjali za bolj umirjeno paleto z globljimi, toplejšimi barvami – kar vključuje tudi manikuro.

K bolj zemeljskim odtenkov, ki bodo zavladali jeseni, se bodo najbolje podali nohti, nastali po navdihu koktajla Dirty Martini. Na družbenih omrežjih je mogoče najti ogromno različic te priljubljene manikure – od enostavnih olivno zelenih nohtov pa do majhnih nalepk z olivami in dizajnov, ki celo posnemajo dejanski kozarec za martini.

Foto: Instagram

Lani je zelena zagotovo imela svoj trenutek. V soju žarometov so bile neonsko zelena, žajbelj zelena in celo “bottega veneta” zelena, zdaj pa je čas, na rumeno-zeleni odtenek, ki ga navdihuje priljubljeni koktajl, prevzame osrednje mesto na lepotnem odru. Ponujamo vam nekaj različic.

Martini nohti s steklenimi detajli

Edina stvar, ki je za martini pomembnejša od oliv, je kozarec za martini. Ta videz nohtov se poigrava z vsemi bistvenimi elementi koktajla, na mlečno beli podlagi.

Foto: Instagram

Martinovi nohti z rdečimi jamicami

Želite olivno zeleni barvi nohtov dodati še nekaj več? S čopičem za detajle in rdečim lakom za nohte narišite okroglo olivno ‘jamico’ na vsak noht.

Zeleni martini nohti

Za preproste, minimalistične martini nohte, si nadenite klasičen olivno zelen odtenek. Za piko na i jim dodajte nadlak s sijajem.

Foto: Instagram

Martina nohti z drobnimi detajli oliv

Vse je v podrobnostih: očistite svoje naravne nohte kakršnega koli laka in s čopičem za poslikavo nohtov s tanko konico pobarvajte drobne, lesketajoče se olive na različnih mestih ob dnu nohtov. Rezultat je preprosta martini manikura z učinkom negativnega prostora.

Martini francoska manikura

Olivno zelena barva nohtov je tudi popoln nadomestek za bele konice pri klasični francoski manikuri.

Foto: Instagram

Matini nail art detajli

Obstaja veliko sestavin dobrega martinija, ki jih lahko uporabite kot nalepko za nohte: oliva, kozarec za martini, neizogibna karta za poker …

Temno zeleni martini nohti

Če tradicionalna svetlo olivno zelena barva ni ravno vaš stil, poskusite z globljim odtenkom.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

K. F.