Visoka cena slave: za vlogo v seriji si je morala spremeniti obraz

05. november 2022
Visoka cena slave: za vlogo v seriji si je morala spremeniti obraz

Visoka cena slave: za vlogo v seriji si je morala spremeniti obraz

05. november 2022
Foto: Instagram

Mlada igralka je bila nad posegi v njen videz zgrožena.

V najnovejšem intervjuju za The Telegraph je 26-letna nominiranka za oskarja in ikona stila Florence Pugh razkrila, da so ji pri 19. letih v Los Angelesu dodelili vlogo pop zvezde v televizijski seriji, za katero je morala spremeniti svoj videz.

“Na meni so želeli spremeniti vse, od teže, do videza, oblike obraza in obrvi … a to ni bilo tisto, kar sem želela. To ni bila industrija, v kateri sem želela delati,” je povedala.

Foto: Profimedia

Serija (na njeno srečo) ni bila nikdar predvajana, zato se je igralka vrnila v Anglijo in se tam udeležila avdicije za Lady Macbeth, ki jo je izstrelila med zvezde in začrtala njeno filmsko kariero.

“Zaradi te vloge sem se znova zaljubila v kino – prostor, kjer si lahko samozavesten in glasen. Mislim, da je v tej industriji veliko ljudi, ki te brez slabe vesti potiskajo levo in desno. Na srečo sem sama že pri 19. spoznala, kakšna igralka želim biti,” je dejala.

Od takrat je igrala ob Michaelu Shannonu in Alexandru Skarsgårdu v miniseriji Mala bobnarka, vloga Amy March v filmu Čas deklištva iz leta 2019, pa ji je prinesla nominacijo za oskarja.

Foto: Profimedia

Nazadnje je zaigrala v Netflixovem filmu The Wonder, ki bo na ogled od 16. novembra, naslednje leto pa se bo pojavila v filmu Christopherja Nolana Oppenheimer in se v drugem delu filma Dune: Peščeni planet znova združila s svojim igralskim kolegom Timotheejem Chalametom.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic