Igralka razkriva, kateri dan v tednu je najbolje seksati

12. november 2022
Igralka razkriva, kateri dan v tednu je najbolje seksati

Igralka razkriva, kateri dan v tednu je najbolje seksati

12. november 2022
Foto: Profimedia

Igralka in komičarka Amy Schumer je nastopila v oddaji Saturday Night Live, kjer je spregovorila o svojem zakonskem življenju, še posebej o seksu v zakonu.

Brez dlake na jeziku je izpostavljala intimne podrobnosti in se duhovito dotikala resničnih življenjskih situacij, ki so poznane vsem parom.

Na začetku svoje stand-up komedije se je spomnila vseh nezaželenih nasvetov, ki jih je prejela med nosečnostjo. To se je kmalu razvilo v pravi pogovor o seksu in poroki s svojim možem, kuharjem Chrisom Fischerjem.

Foto: Profimedia

Najboljši dan za seks?

Najprej je omenila zdravnikovo strogo opozorilo, da se mora izogibati spolnosti šest tednov po tem, ko je s carskim rezom rodila svojega zdaj triletnega sina Gena. To je bil čisto odvečen nasvet. “Se spomnite trenutka, ko ste imeli carski rez? Mogoče bi bilo bolje šest let brez seksa! Mislim, da bom takrat pripravljena,” je duhovito dejala.

Nadaljevala je, da imata z možem “dobro spolno življenje” za poročen par, nato pa se je pošalila: “Ugotovila sva, kateri je najboljši dan v tednu za seks. Vedno je to jutri.”

Foto: Profimedia

“Najraje se pretvarjam, da sem v komi”

Razkrila je še, da se njen mož rad ljubi s prižganimi lučmi, medtem ko jih ona namerno ugaša. “Zakaj si tako sramežljiva? Imaš lepo telo, mi govori.” Ni ostala samo pri tem.

“Iskrena bom, res se mi je nelagodno ljubiti z lastnim partnerjem. Res je. Ker navsezadnje je to moja najbližja družina. Praznike praznujeva skupaj, jaz mu zlagam puloverje, on je moj kontakt v sili, za božjo voljo! Ne morem niti govoriti umazanih besed, ker se predobro poznava.”

In igranje vlog v postelji? “Najraje se pretvarjam, da sem v komi,” je duhovito dodala.

Foto: Profimedia

Zdi se, da Fischerja ne moti, da njegova žena intimne podrobnosti njunega zakona uporablja za komedijo. To je storila že večkrat. Njena Netflixova posebna oddaja Growing leta 2019 se je ukvarjala z njegovo diagnozo motnje avtističnega spektra, leta 2020 pa sta skupaj zaigrala v HBO-jevi dokumentarni miniseriji Expecting Amy.

Brez dvoma ima tudi on smisel za humor – ne pozabimo na torto, ki ji jo je podaril za 40. rojstni dan, na kateri je pisalo: “Zapuščam te. To je bil edini način, ki sem se ga spomnil, da ti povem.”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic