Dobra novica za vse ljubitelje Netflixovega psihološkega trilerja!

04. december 2022
Dobra novica za vse ljubitelje Netflixovega psihološkega trilerja!

Dobra novica za vse ljubitelje Netflixovega psihološkega trilerja!

04. december 2022

Nova sezona prihaja na Netflix hitreje, kot smo mislili.

Medtem, ko nestrpno čakamo na nadaljevanje zgodbe ene najuspešnejših serij, nas je Netflix razveselil z novico o podrobnostih, ki jih lahko pričakujemo v novih epizodah serije You, znan pa je tudi izid četrte sezone, ki jo bomo gledali prej, kot je bilo pričakovano.

Prvi del bo na Netflix prišel že 9. februarja 2023, drugi del pa bo sledil mesec kasneje, 9. marca 2023.

V četrti sezoni se naš “junak” Joe nahaja v Londonu, kjer si je ustvaril novo identiteto. A kot se običajno zgodi, Joeju ne uspe pobegniti od svoje preteklosti in v četrti sezoni gledalce menda čaka veliko presenečenje, ki bi mu lahko postavilo svet na glavo.

Foto: Youtube

Stalno igralsko zasedbo še naprej sestavljajo Penn Badgley, Tati Gabrielle, Lukas Gage, Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, AmyLeigh Hickman in Ed Spleers, povsem prepričani pa smo, da novih likov tudi v tej sezoni ne bo manjkalo.

Čeprav Netflix še ni namignil, kako namerava to napeto zgodbo v bližnji prihodnosti pripeljati do konca, oboževalci na družbenih omrežjih vse glasneje špekulirajo o možnih scenarijih, ki bodo temu zahrbtnemu morilcu dokončno naredili konec.

Po vsem sodeč pa ne smemo pričakovati, da se bodo Joejeve dogodivšče kmalu končale in srčno upamo, da bomo lahko še dolgo uživali v napetih epizodah, ki nas čakajo že čez nekaj mesecev!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic