Rdeča preproga Grammyjev spominjala na cirkuško povorko

06. februar 2023
Rdeča preproga Grammyjev spominjala na cirkuško povorko

Rdeča preproga Grammyjev spominjala na cirkuško povorko

06. februar 2023
Kim Petras in Sam Smith (Foto: Profimedia)

Od Sama Smitha, do Harryja Stylesa, pa Shanie Twain – zvezdniki so se prav trudili, kdo bo s svojo opravo bolj podoben klovnu.

Največje zvezde glasbene industrije so se sinoči zbrale v Los Angelesu, kjer je potekala podelitev grammyjev. Največ zlatih gramofonov je domov odnesla Beyoncé, ki je podrla rekord in se vpisala v zgodovino.

Rekordi so padali tudi na rdeči preprogi, kjer so nekateri zvezdniki navdušili, drugi pa šokirali s svojimi ekstravagantnimi opravami. Med slednje vsekakor spada Sam Smith, ki se je na rdeči preprogi pojavil skupaj s Kim Petras in skupino androgenih modelov.

PSam Smith (Foto: Profimedia)

Sam Smith

Pevec je nosil do tal segajoč rdeč plašč z velikim ovratnikom, ki ga je kombiniral z rdečimi rokavicami in cilindrom s čipkasto obrobo. Pika na i so bili bleščeča palica, viseč srebrn uhan in bleščeče ustnice.

S Kim Petras sta domov odnesla nagrado za najboljšo pop izvedbo v duetu in po našem mnenju tudi priznanje za najbolj odmevno opravo.

Kim Petras in Sam Smith (Foto: Profimedia)

Adele

Adele, ki je domov odnesla nagrado za najboljši pop vokalni album, je osupnila v prekrasni malinasti žametni obleki z drznimi rameni znamke Louis Vuitton, ki je elegantno poudarila njen pas in pritegnila pozornost k zgornjemu delu telesa. Čista desetka!

Adele (Foto: Profimedia)

Taylor Swift

Navdušila je tudi Taylor Swift, ki se je po rdeči preprogi sprehodila v dvodelnem kompletu znamke Roberto Cavalli, ki je bil sestavljen iz kratkega topa z dolgimi rokavi ter dolgim krilom s kratko vlečko. Kreacija je bila posipana z majhnimi bleščicami in tako spominjala na zvezdnato nebo. Čisto v stilu z njeno najnovejšo pesmijo – Midnights (Polnočnice).

Taylor Swift (Foto: Profimedia)

Cardi B

Na modro je ta večer stavila tudi Cardi B, ki je presenetila z zanjo zelo sofisticirano opravo. Raperka je spominjala na hodečo umetnino v tej avantgardni električno modri kreaciji Gaurava Gupta. S skulpturiranimi vrtinci, ki so obdajali njen obraz in znamenite obline, je Cardiin videz, ki je bil iztrgan s piste, debitiral na pariškem tednu mode le nekaj dni pred podelitvijo grammyjev.

Cardi B (Foto: Profimedia)

Camila Cabello

Drzna je bila Camila Cabello, ki se je na rdeči preprogi pojavila v dolgem črnem krilu z visokim razporkom, h kateremu je oblekla modrček s perlicami in dvema cvetovoma, ki sta pretanjeno zakrivala njene prsi.

Camila Cabello (Foto: Profimedia)

Paris Hilton

Zvezdnica, ki je pretekli teden s pomočjo nadomestne matere postala mama, je navdušila z oprijeto kovinsko obleko iz bronaste kovine in s črno obrobljenimi očmi ustvarjala šik, rokovski videz.

Paris Hilton (Foto: Profimedia)

Lizzo

Lizzo ne bi bila Lizzo, če ne bi po rdeči preprogi zakorakala v velikem slogu. Oblečena je bila v ogromen plašč, posut z rožami, iz katerega so gledale samo njena glava in roke.

Lizzo (Foto: Profimedia)

Plašč je nato teatralno odprla in razkrila oprijeto mandarinasto obleko znamke Dolce & Gabbana. Na nek način si želimo, da bi njena zadrga ves čas ostala zaprta.

Lizzo (Foto: Profimedia)

Doja Cat

Pevka, ki je znana po svojih kontroverznih modnih izbirah, je tokrat ostala malce v ozadju. Odločila se je za črno obleko iz lateksa z enim ramenom znamke Atelier Versace, ki ji je dodala ujemajoče rokavice in viseče uhane.

Doja Cat (Foto: Profimedia)

Harry Styles

Harry Styles je spustil na plan svojega notranjega klovna in oblekel barvit kombinezon, posut z 250 tisoč kristali Swarovski, ki je razkrival njegovo golo oprsje.

Harry Styles (Foto: Profimedia)

Shania Twain

V cirkuški areni bi lahko nastopila tudi Shania Twain s črno belim pikčastim kostimom, ki mu je dodala ogromen “čarovniški” klobuk, izpod katerega so gledali njeni živo rdeči lasje.

Shania Twain (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic