Najboljše oprave z najbolj šik festivala na svetu

17. april 2023

Najboljše oprave z najbolj šik festivala na svetu

17. april 2023
Foto: Instagram

Ta konec tedna se je začel eden najbolj priljubljenih festivalov, Coachella. Ta vsako leto v osrčje puščave Kolorado privabi množico glasbenih navdušencev.

Glavne odre letos zasedajo Blink 182, Black Pink, Becky G, Bad Bunny, Calvin Harris in drugi, nas pa so seveda bolj kot glasbeni gostje zanimale festivalske oprave modnih navdušenk.

Ob hitrem pregledu modnih oprav, je bilo hitro jasno, da so bili letos v ospredju trije veliki trendi: jeans, oblačila iz nizov verižic in ekstra široke hlače.

Jeans

Camilla Coelho, Xenia Adonts in Camila Cabello so že čisto osvojile trend jeansa od glave do pet, ki bo to pomlad zavladal modni sceni. Jeans hlače v kombinaciji s kratkim jeans topom, ogromni jeans škornji v slogu obutega mačka ali komplet širokih hlač in jakne iz rjavega jeansa – kateri outfit bi izbrali vi?

Niz verižic

Za Coachello je vredno iti iz cone udobja in brez sramu pokazati malo več gole kože. Trend, ki več pokaže, kot skrije, so definitivno oblačila iz nizov verižic, ki jih modne vplivnice naravnost obožujejo.

Leonie Hanne se je odločila za top iz verižic, ki ga je kombinirala s kratkimi hlačami in visokimi škornji, Danielle Bernstein je oblekla kavbojke, ki jih je na sprednjem delu krasil niz verižic, Madeleine White pa je šla še korak dlje in noč preplesala v kratki oblekici iz kovinskih obročkov.

Široke hlače

Široke kargo hlače z nizkim pasom so svojo veliko vrnitev doživele že lani in do letos postale eden največjih modnih trendov. To dokazujejo modne vplivnice, ki so jih na Coachelli kombinirale z miniaturnimi topi.

Xenia Adonts je k njim oblekla črn Guccijev modrček, ki ga je skrila pod bleščeč brezrokavnik, Aimee Song in Camilla Coelho sta bili usklajeni v temno zelenih kargo hlačah in kratkih topih iz kristalčkov, Camila Cabello pa je h kargo hlačam oblekla bel top v slogu korzeta, ki ga je popestrila s Chanelovimi verižicami.

Če se tudi vi letos odpravljate na festival, naj vam torej te modne oprave služijo kot navdih pri izbiri festivalskih outfitov. Ne bojte se stopiti iz svoje cone udobja in eksperimentirati z modnimi kosi!

Letošnji festival Coachella poteka od petka, 14. aprila, do nedelje, 23. aprila.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic