Razgaljeni modrčki so najnovejši trend z rdeče preproge

07. junij 2023
Razgaljeni modrčki so najnovejši trend z rdeče preproge

Razgaljeni modrčki so najnovejši trend z rdeče preproge

07. junij 2023
Foto: Profimedia

Od Zoë Kravitz do Else Hosk, tukaj je 7 primerov, ko so zvezdnice utrle pot trendu razgaljenih nedrčkov.

Za britansko premiero njenega filma What’s Love got to do with it? je Lily James oblekla prosojno neonsko zeleno obleko, ki je razkrila bel modrček z naramnicami. Prosojna obleka znamke Miu Miu je imela tudi drzen razporek na hrbtu, igralka pa je k njej dodala še par belih salonarjev.

Foto: Profimedia

Na podoben način si je Charlize Theron na premieri filma Fast X v Rimu drznila pokazati svoj črn bralet, ki je bil usklajen z njeno popolnoma črno opravo. 47-letna igralka je nosila mrežasto obleko Christian Dior, ki je bila ena najbolj drznih na filmski premieri. Za dodatek igrivosti je k outfitu dodala še črno usnjeno baretko in bila videti ekstremno šik.

Foto: Profimedia

Zoë Kravitz je dokazala, da lahko razkrit modrček doda oster pridih prefinjenemu kompletu. Ob odprtju trgovine Tiffany & Co. v New Yorku je nosila dolgo črno krilo in belo srajco z odprtimi gumbi, izpod katere je kukal bleščeč modrček ter v outfit vnesel ravno pravo mero seksapila.

Foto: Profimedia

Zvezdnica Evforije Sydney Sweeney je na filmskem festivalu v Cannesu nosila pudrasto modro obleko, ki je razkrivala modrček temnejšega odtenka. Outfit je kombinirala z belimi petami s platformo in nekaj nakita.

Foto: Profimedia

V Cannesu se je trenda razkritih modrčkov poslužila tudi Scarlett Johansson. Po rdeči preprogi se je sprehodila v roza obleki, ki je razkrivala bel modrček. Obleko v najbolj priljubljeni barvi te sezone, so ji pomeri izdelali pri Pradi.

Foto: Profimedia

Rosie HuntingtonWhiteley je blestela v Fendijevi kreaciji, ki so jo navdihnili Stari Grki. Obleka je imela visok razporek z bleščečo sponko, ki je razkrival njene natrenirane noge, obleka pa se je v zgornjem delu zaključila z bleščečim modrčkom, ki je celotni opravi dodal piko na i.

Foto: Profimedia

Elsa Hosk pa je ta trend ponesla še na višji nivo. Po rdeči preprogi famoznega filmskega festivala je zakorakala v nenavadni kreaciji Viktor & Rolf, ki je bila sestavljena iz dveh ločenih kompletov. Nebeško modra obleka iz tila je bila videti, kot da je dobesedno padla z nje in razkrivala svetlo roza korzet.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic