Znižan črtast top iz Massima Dutti, ki spominja na Chanel

26. julij 2023
Znižan črtast top iz Massima Dutti, ki spominja na Chanel

Znižan črtast top iz Massima Dutti, ki spominja na Chanel

26. julij 2023
Foto: Instagram

Prepoznavna Chanelova estetika je že desetletja sinonim za brezčasno eleganco.

Coco je bila trdno prepričana, da je ključ do te iste prave elegance preprostost, z roko v roki s tem pa je menila, da se najpreprostejši recept za preprostost skriva v črno-belem kompletu in seveda nekaj biserih.

“Ženske pomislijo na vse barve, le na njihovo odsotnost ne. Pravim jim, da ima črna vse, kar potrebujejo. Enako velja za belo. Njuna lepota je absolutna in sta v popolni harmoniji,” je njen slavni citat in ne moremo si kaj, da se ne bi strinjali. Ne glede na to, kako elegantne so druge barve, nič ne more primerjati s črno-belimi kombinacijami.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

In medtem ko vsi občudujejo estetiko ikonične pariške hiše, je malo takih, ki si lahko privoščijo kos z njenim podpisom. A dokler obstajajo znamke, ki v njem najdejo navdih in uspešno ustvarjajo čudovite kose, ki bodo vsakemu stajlingu vnesli kanček prefinjenosti, je naše srce na pravem mestu.

Enega takih smo našli v ponudbi Massima Duttija po odlični, znižani ceni.

Foto: Massimo Dutti

Gre za črtast top, ki ima vse, kar potrebuje, da zavzame mesto statement kosa v naši garderobi – kombinacijo črne in bele barve, ženstveno spuščena ramena, visokokakovostno konstrukcijo iz bombažnih niti in, kot češnja na torti, okrasne gumbe, ki izžarevajo estetiko ‘starega denarja’.

Foto: Massimo Dutti

Marsikdo je očitno spregledal potencial tega kosa, zato je za razliko od vseh tistih, ki se uspejo razprodati takoj, ko pridejo na police trgovin, uspel počakati na znižanje in je zdaj na voljo po super ceni za manj kot 26 evrov.

Foto: Massimo Dutti

Poleg tega pa je, kolikor imamo možnost videti, še vedno na voljo v vseh velikostih, od najmanjše XS do največje L. Zdaj pa se opravičujemo, čaka nas nakupovanje!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic