Sandali iz Zare, ki bi jih obula celo mala morska deklica

09. avgust 2023

Sandali iz Zare, ki bi jih obula celo mala morska deklica

09. avgust 2023
Foto: Zara

Z njimi boste vsekakor pritegnili pozornost!

Poletje s sabo prinaša tudi nalezljive plesne ritme in najlepše obleke, v katerih se vrtimo na naše najljubše pesmi. In medtem ko so bela, zlata in srebrna poletne klasike, ki nas spominjajo na vse, kar je povezano z morjem, ne moremo niti mimo simbolov školjk in morskih ježkov, ki krasijo poletne modne dodatke.

Zahvaljujoč filmu Mala morska deklica smo v Zarini novi kolekciji našli čudovit model sandalov, ki združujejo vse elemente morskega dna in poosebljajo največji trend letošnjega poletja (poleg barbiecore seveda).

Foto: Zara

Poleg srebrne različice, ki nam je še posebej všeč in pri kateri je podplat iz pravega usnja, model obstaja tudi v nežno bež varianti, ki je v celoti narejena iz kozjega usnja. Cena obeh modelov je 69,95 evrov.

Medtem ko se bo srebrni model čudovito podal k številnim t. i. ‘mermaidcore’ stajlingom, v katere so kot ‘statement’ kosi pogosto vtkani kovinskimi elementi, ki neustavljivo spominjajo na sijoče luske morskih deklic, se bo kremni model podal k skoraj vsakemu poletnemu outfitu. Zahvaljujoč enostavnosti se namreč lahko kombinira s katero koli barvo.

Foto: Zara

Eleganten model s tankimi trakci in peto, malo višjo od 9 cm, bi izbrala tudi mala morska deklica Ariela, saj je detajl, ki na prvi pogled pritegne pozornost ravno prozorna peta v obliki školjke.

Natančneje gre za amonit, fosilizirano žival, ki je izumrla pred 65 milijoni let, kar samo še poveča njihovo mističnost in čar.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic