Kaja Flisar / 15. avgust 2023

10 elegantnih jopic, idealnih za plastenje čez poletne outfite

Čeprav je poletna sezona na vrhuncu, nas dež in hladno vreme nikakor nočeta pustiti pri miru. Glede na vreme nam kratki in lahki materiali še posebej zvečer niso dovolj.

Če obstaja kos oblačila, ki odlično pooseblja duh hladnejšega letnega časa, je to zagotovo jopica. Kot najbolj vsestranski pleteni model nepogrešljiv del skoraj vsake garderobe, v katero prinaša nešteto možnosti in kombinacij.

Vsaka jopica poleg topline prinaša zanimivo teksturo in občutek udobja. Decentni modeli iz finih, tankih pletenin se bodo odlično podali k vašim poletnim outfitom, odlična stvar pa je, da lahko jopico nosit še naprej, v jesen in zimo.

Foto: Instagram

Kako nositi ta vsestranski modni kos? Ko govorimo o jopicah, pravil skorajda ni. Od ležerne kombinacije majice, kavbojk in športnih copat do cvetlične midi obleke in superg ter elegantne kombinacije najfinejših jesenskih kosov iz svile in satena – preprosti modeli v nevtralnih barvah se bodo podali k prav vsakemu kosu iz vaše garderobe.

Foto: Instagram

Po drugi strani pa bodo vpadljivi trendovski modeli razbili monotonost minimalističnih kombinacij, ustvarjenih iz osnovnih kosov v nevtralnih barvah, a hkrati ohranili njihovo preprostost. Poleg tega, da je jopica ena od plasti v kombinacijah za mrzle dni, vas bo “rešila” tudi v teh spremenljivih dneh in bo odlična zamenjava za tanko jesensko jakno.

Trendseterke trenutno norijo za modelom Celine, katerega kroj spominja na Chanel, le da je iz volnenega materiala in z zlatimi gumbi, mi pa smo za vas poiskali 10 modelov, ki so malce prijaznejši za vašo denarnico a še vseeno zelo trendovski.

Avtor
Piše

Kaja Flisar