Zaradi neprimernega oblačenja ju želijo izgnati iz Italije

24. avgust 2023

Zaradi neprimernega oblačenja ju želijo izgnati iz Italije

24. avgust 2023
Foto: Profimedia

Kanye West z ženo Bianco dopustuje v Italiji, kjer vsak dan znova osupneta s svojimi bizarnimi opravami.

Pretekli konec tedna sta raziskovala Firence, kjer sta šokirala tamkajšnje prebivalce. Kanyejeva žena Bianca Censori je namreč oblekla ‘golo obleko’, ki je bila sestavljena iz oprijetega zgornjega dela, pod katerim ni nosila modrčka, k njemu pa je kombinirala pajkice, ki so bile videti kot nevidne.

Za razliko od nje je bil Kanye popolnoma zakrit v črna oblačila. Oblečeno je imel preveliko črno jakno in široke črne hlače. Tudi tokrat je pozabil na čevlje in se po mestu sprehajal samo v črnih nogavicah. Ko smo mislili, da nas ne more več presenetiti …

Foto: Profimedia

Tako napravljena sta se mladoporočenca odpravila na večerjo, ker sta uživala ob kozarcu vina in dobri italijanski hrani.

Foto: Profimedia

Ni se zgodilo prvič, da je Bianca pogumno zanemarila lokalne norme oblačenja. Nedavno je oblekla nekakšen kožni bodi, ki ga je kombinirala s kožnimi prosojnimi pajkicami, spet drugič pa je po mestu paradirala v črnem bikiniju z globokim dekoltejem. Čevlje je, tako kot Kanye, pustila doma.

Foto: Profimedia

Zato ni nič čudnega, da so spletni kritiki pozvali lokalne oblasti, naj ukrepajo proti Bianci in njenim modnim odločitvam.

“Upam, da ju Italijani vržejo iz države. Res ne potrebujejo tega para, ki jim uničuje ugled,” se je glasil eden od komentarjev, drugi pa je pritrdil: “To je popolnoma nespoštljivo do konservativne katoliške kulture; Italijani bi ju morali izgnati.”

Foto: Profimedia

Spet tretji pa je povzel bistvo v tem stavku: “Ne gre za to, da smo pretežno konservativni katoličani, temveč za to, da imamo oči in še vedno razumemo, kaj je dober in slab okus …” Ne bi se mogli bolj strinjati.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic