Kaja Flisar / 25. marec 2024

10 ženstvenih bluz, ki se odlično podajo na kavbojke

Bi izbrali takšno z volančki, pentljo, čipkami ali nabranimi rokavi?

Bluze so eden najboljših pomladnih modnih kosov, saj z njimi na enostaven način vnesemo pridih elegance v naše oprave. Nosimo jih lahko na kavbojke, plisirana krila, mini krila ali poslovne hlače in vedno bodo videti odlično.

Bluze so večni kosi v vsaki ženski garderobi, še posebej ko gre za romantične kose, kot so tiste z volančki, nabranimi rokavi ali čipko.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

5 stilskih nasvetov

Tukaj je nekaj nasvetov, kako nositi romantično bluzico:

Uravnotežite spodnji del

Ker imajo romantične bluze pogosto mehke in tekoče silhuete, jih uravnotežite z bolj strukturiranim spodnjim delom. Sem spadajo krojene hlače, oprijeta krila ali široke kavbojke.

Zatlačena ali ne?

Za bolj urejen in uglajen videz, bluzo zatlačite v spodnji del, če želite opravi dodati sproščenost, pa jo nosite padajočo čez hlače ali krilo.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Večplastnost

Večplastnost lahko vaši bluzi doda globino in zanimivost, hkrati pa zagotovi tudi toploto. Razmislite o tem, da romantično bluzo oblečete pod oprijet suknjič ali jopico za eleganten in prefinjen videz.

Dodatki naj bodo premišljeni

Dodatki lahko povečajo romantičen občutek bluze. Nežen nakit, kot so nežne ogrlice, uhani ali prstani, ki jih je mogoče zložiti, lahko dopolnijo žensko estetiko. Razmislite o pasu, s katerim dodate  definicijo silhueti.

Mešajte teksture

Svojo romantično bluzo kombinirajte s kontrastnimi teksturami za dodatno mero zanimivosti. Na primer, kombinirajte čipkasto bluzo s strukturiranim usnjenim krilom ali šifonsko bluzo s jeansom.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Čeprav imamo v svoji omari veliko število bluz, jih v resnici nikoli ni dovolj, zato smo se odločili, da pogledamo ponudbo v trgovinah in poiščemo 10 bluz, ki bodo to pomlad naredile romantično in modno.

Avtor
Piše

Kaja Flisar