Te balerinke so idealen kos za prehodno obdobje

28. avgust 2024

Te balerinke so idealen kos za prehodno obdobje

28. avgust 2024
Foto: Instagram @alesia.merenkovaa
Te balerinke so idealen kos za prehodno obdobje

Te balerinke so idealen kos za prehodno obdobje

28. avgust 2024
Foto: Insatgram @aliicemelianova

Predstavljamo vam balerinke, ki so popoln kos za prehodno obdobje, saj združujejo eleganco in udobje ter so idealne za vsako priložnost.

Obdobje, ko se poletje počasi preveša v jesen, prinaša s seboj iskanje popolnih oblačil in obutve, ki bodo ustrezali vremenskim spremembam. Eden izmed najbolj vsestranskih kosov za ta čas pa so vsekakor balerinke.

Te so v lanski sezoni ponovno pridobile status “it” čevljev, predvsem po zaslugi trendovskih modelov luksuznih znamk, kot so Alaïa, The Row in Miu Miu. Kot vse kaže, njihova priljubljenost ne bo usahnila niti v prihajajočih jesenskih mesecih, zato je zdaj skrajni čas, da izberete par, ki vam najbolj pristaja.

Še vedno so zelo zaželene usnjene balerinke, a v duhu trenutnih maksimalističnih trendov lahko v aktualni ponudbi zasledimo tudi številne modele z vpadljivimi teksturami in vzorci – od kovinskih detajlov, mrežic do živalskih potiskov. Odličen primer je par iz nove kolekcije Massimo Dutti, in sicer balerinke z ozko, podolgovato silhueto v leopardjem vzorcu.

Model je narejen iz ovčje kože, zgornji del pa iz teksturiranega govejega usnja. Vsebuje podlogo iz istega materiala ter prožen podplat iz tehnične pene, ki zagotavlja udobje pri nošenju. Gre torej za zelo kvaliteten model in zato odlično modno naložbo.

Leopardji potisk je trenutno eden izmed vodilnih trendov in izrazite balerinke v tem vzorcu so odličen način, da svojim videzom dodate pridih drznosti in igrivosti.

Massimo Dutti, 99,95 €

Style. Več novic