Ste pripravljeni na nove podvige in odlično telesno formo?

12. september 2024

Ste pripravljeni na nove podvige in odlično telesno formo?

12. september 2024
Foto: Answear
Ste pripravljeni na nove podvige in odlično telesno formo?

Ste pripravljeni na nove podvige in odlično telesno formo?

12. september 2024
Foto: Answear

V vročih poletnih dneh smo malce zanemarili telovadnice in vadbene programe. A dnevi so se začeli krajšati, temperature padati, telovadnice pa polniti. Ste pripravljeni na novo sezono?

Nova sezona v telovadnici zahteva novo športno garderobo. Še preden se lotimo izbire oblačil, se ustavimo pri športnih dodatkih.

Športne torbe Under Armour, so nepogrešljiv pripomoček vsakega športnika. Omenjen model ima obsežen sistem žepov in omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov. V posebnem žepu s prezračevanjem boste lahko po treningu skrile preznojene čevlje in oblačila.

Foto: Answear

Če želite nekoliko manjšo izvedbo, priporočamo športno torbo Adidas Performance. Torba je iz linije Adidas End Plastic Waste in je narejena iz recikliranih materialov. Ne spreglejte čudovitih pisanih barv pajkic znamke Under Armour, različnih barv in dolžin, z visokim pasom, ki preprečuje zdrs med premikanjem in zagotavlja udobno vadbo.

Foto: Answear

Tukaj so tudi športni modrčki, izdelanih iz materialov, ki odvajajo vlago. Na voljo je širok asortiman kratkih majic in topov, ki jih boste lahko poljubno kombinirale, glede na počutje in vrsto vadbe. 

Prosti čas ali vadba

Na spletni strani Answear.si najdete izbrano kolekcijo kompletov trenirk, namenjenih za prosti čas, kot za vadbo. Emporio Armani kompleti so tako na voljo v različnih barvnih kombinacijah in bodo odlična izbira tudi za brezskrbno posedanje na kavi v mestu, parku ali hribih.

Foto: Answear

Na voljo so športna krila, narejena iz zračnih materialov, ki odvajajo vlago ter z vgrajenimi hlačnicami, ki zagotavljajo dodatno pokritost in udobje. Nismo pozabili na bogato kolekcijo športnih superg za vadbo, med katerimi boste lahko izbirale tudi tiste za specifične športe (nogomet, košarka, tek). 

Dopolnite garderobo boljši polovici

Moško športno opremo smo na spletni strani Answear.si premišljeno dopolnili. Na voljo so različne torbe za vadbo, med katerimi izpostavljamo klasično torbo Adidas Performance ter manjšo pokončno različico Nike. Na voljo je nekaj kompletov trenirk, izdelanih iz materialov, ki odvaja vlago in so izdelane v različnih barvnih kombinacijah.

Foto: Answear

Bogata ponudba kratkih majic, med katerimi boste našli klasične bombažne majice in poliestrske majice z dodanim elastanom, narejene iz fleksibilnih materialov za popoln obseg gibanja, različnih modnih znamk Adidas, Under Armour, ArmaniKratke hlače so pri moških športih zmeraj aktualno oblačilo, zato bogata ponudba različnih modelov in dolžin ne preseneča, kak kos več v omari pa zagotovo ne bo preveč.

Foto: Answear

Na voljo je tehnično spodnje peril Under Armour, z všitim stranskim žepom, kamor lahko spravite mobilni telefon ali ključe. Ne spreglejte še ponudbe spodnjega perila v več številnem pakiranju, znamke Nike in Reebok in ponudbe športnih nogavic, kjer boste lahko izbirali med različnimi dolžinami, barvami ter materiali. 

Foto: Answear

Z gotovostjo lahko rečemo, da je Answear.si, poskrbel za bogat nabor športnih oblačil in pripomočkov, zato vi poskrbite, da bo jesen bogata s športnimi podvigi in odličnim počutjem. 

Foto: Answear

Style. Več novic